• Nowe akcje serii C i D. Autor: ~hehehe [212.160.172.*]
    20.12.2012 zostanie dopuszczone do obrotu ponad 7 mln akcji. były obejmowane po 10 gr. Ciekawe czy ich posiadacze są zadowolenie z inwestycji.
  • Re: Nowe akcje serii C i D. Autor: ~Sebastian [83.29.19.*]
    Widzicie jakieś szanse dla tej spółki, ubrałem się po 49 gr i trzymam.
    Proszę o wartościowe odpowiedzi.
  • Re: Nowe akcje serii C i D. Autor: ~hehehe [212.160.172.*]
    za 49 groszy? To kiedy Ty się ubrałeś? Półtora roku temu? Myślę że marne szanse na odzyskanie pieniedzy. Moze odbije do 15 groszy w ciągu kilku miesiecy. Na wiecej bym nie liczył. Popatrz jakie były maksima w ciągu ostatniego roku
  • Re: Nowe akcje serii C i D. Autor: ~Sebastian [91.150.223.*]
    To mnie nie pocieszyłeś :( !
    Kupiłem na samym początku tą spółkę jak weszła na NC i później tylko dokupowałem aby zredukować cenę, w sumie mam prawie 200 tyś akcji. I widzę że czeka znowu mnie strata :(
    Najwięcej straciłem na DGA i teraz przy Nemexie obiecałem sobie że będę trzymał dopóki nie odzyskam całej kasy !
  • Re: Nowe akcje serii C i D. Autor: ~mERS [89.228.109.*]
    już starzy Indianie z WallStreet mawiali, że uśrednianie w dół zazwyczaj źle się kończy, szczególnie na dłuższą metę.. Teraz, moim skromnym zdaniem, ten papier dużo niżej już nie spadnie, więc czekałbym na Twoim miejscu na jakiś bodziec, dzięki któremu zyskasz chociaż te kilkadziesiąt % w odniesieniu do obecnej ceny..
  • Re: Nowe akcje serii C i D. Autor: ~Sebastian [83.7.191.*]
    Dzięki za info.
    Na tym NC Panowie coś zarabiacie, widzicie jakąś ciekawą spółkę która zrobi "Rajd Mikołaja " ? W 2010 roku udało mi się kupić Telianę po 1,7 zł ale standardowo podnieciłem się za bardzo i sprzedałem ją po 2,3 :) a pobiegła do 12 zł :(
  • Re: Nowe akcje serii C i D. Autor: ~stahoo [31.175.180.*]
    Fundamentów pod wzrosty nie widzę, ale coś czuję, że tu może być świeca na 40gr. Radziłbym poczekać. Sam jestem ubrany znacznie wyżej od dzisiejszych poziomów, ale na szczęście nie mam tego dużo i nie raguję nerwowo. Z ciekawych spółek na NC mocno spekulacyjnych, ryzykownych ale z dużym potencjałem do wzrostów polecam przeanalizować AERFINANCE.
    Daj na luz chłopie. Poczekaj na odbicie i wyrzuć smiecia. To jest NC, śmietnik. spółki dają częściej stracić niż zarobić. Popatrz jak sie zachowuje NCINDEX. Leci w dół od samego początku. Może będzie odbicie na początku roku - styczeń, luty.
    Wyrzuć śmiecia to znaczy mam próbować sprzedać po 7 gr czy zapomnieć o tej spółce i czekać aż trochę odbije ? NCINDEX od listopada 2011 leci w dół więc kiedyś musi zacząć rosnąć, tylko kiedy ? Mówisz, styczeń, luty więc będę obserwował i zbierał kapitał do zainwestowania i odbicia strat. Powiem szczerze, że osobiście dwukrotnie wszedłem na NC i zaliczam plecy :(
    Teraz sprzedasz po 5 gr. To trochę bez sensu, nie uważasz? Lepiej poczekać ten miesiąc, czy dwa. Straciłeś ma NC, to NC to ryzykowny rynek. Małopłlynne spółki wiszace na krawędzi bankructwa. Nemex jeszcze nie jest tragiczny. Tylko to jest mało popularna spółka.

I nie radź sie ludzi na forum, masz przecież swój rozum, co?
    Nemexa już mam prawie dwa lata. A szczerze mówiąc doradzam się ludzi na forum gdyż szukam jakieś okazji na odrobienie poniesionych strat. Zależy mi aby wyjść z giełdą na zero i podziękuje. Widzę że na NC obecnie jest kilka spółek które rosną i mam wolne środki które chciałbyś gdzieś wrzucić i coś w końcu zarobić.
  • Re: Nowe akcje serii C i D. Autor: ~marcin [67.176.149.*]
    wejdz w pca. obecnie spolka jest w dolku. Ma byc dywidenda, zakup cieplowni i przejscie na rynek glowny perspektywy sa.
  • Re: Nowe akcje serii C i D. Autor: ~skin [178.43.126.*]
    masz odpowiedz zrobili podbitke, teraz wywalają z zyskiem:) hahahah
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.