• (larry21flynt) na kacu Autor: ~re [178.252.18.*]
    więc dzisiaj nici z zakupów
  • Re: (larry21flynt) na kacu Autor: ~to ja [91.198.217.*]
    kupować trzeba dobrze rozhuśtać papier dlatego należy go kupować
  • Re: (larry21flynt) na kacu Autor: ~jkl [91.235.161.*]
    Dnia 2012-12-17 o godz. 12:20 ~re napisał(a):
    > więc dzisiaj nici z zakupów

Dzieciaki już płaczą na forum bo nie rośnie ...
  • Re: (larry21flynt) na kacu Autor: ~kosmaty50 [91.210.48.*]
    na mgames płaczą już całe pokolenia-hahahahha-tutaj też tak będzie-pozdrawiam.
  • Re: (larry21flynt) na kacu Autor: ~123 [79.139.109.*]
    powolutku ...bez paniki ...za dużo dzieci tu siedzi i dlatego kurs spuszczają ...główni akcjonariusze nic nie sprzedają ...tylko ulica się bawi.Jak spadnie to dobrze ....bo w końcu uzyska dno i ruszymy na plus minus 80 gr

Dziwią mnie tylko tacy co wyrzucają ze stratą! czyli po 50 gr i mnie! nie sądzę żeby załapali się w kupnie po 44-50 gr (bo maleńkie obroty były) ,,,,a jak głowni nie wywalają to panikarze sprzedają ze strata hahah niech sprzedają ...troszkę dobiorę niżej.........

Akcjonariat na daną chwilę jest tu do d..., i jak to się wkrótce zmieni i nie będzie groszołapów oraz sprzedających ze strata to akcje powinny podejść wyżej Ci co przyszli zarobić na karpia tu to niech oddadzą akcje i sobie idą ....bo zarabiać będziemy później ...

• Re: (larry21flynt) na kacu Autor: ~ano [37.108.67.*]
    jak nie masz koniobiju akcji tej spolki, to nie pisz tu gupot i wyrywaj stad pojmajesz.
  • Re: (larry21flynt) na kacu Autor: ~ano [37.108.67.*]
    to dotyczy kosmatego JW"
  • Re: (larry21flynt) na kacu Autor: ~kosmaty50 [91.210.48.*]
    człowieku zajrzyj na mgames-a później poczytaj wpisy Larrego-co prawda boli?-tak zarobicie tylko za ole lat?jeśli w ogóle-hahahaha-ale powodzenia naprawdę-czytać tylko z większą rezerwa posty człowieka o nicku Lary-tylko tyle chciałem przekazać.
  • Re: (larry21flynt) na kacu Autor: ~to ja [91.198.217.*]
    do wszystkich, który mają akcje tej spółki choć ja sam ich nie posiadam kurs musi spaść nisko. Oceniam 0,36-0,33 żeby mógł się podnieść. Dlaczego ludzie nie kupują akcji tej spółki, bo choć spółka jest dopiero kilka dni na NC, to już wyrobiła sobie renomę Dopiero gdy spółka osiągnie swoje dno w ten czas będzie mogła odbić do góry max. 0,80 gr.
[x]
ARI 3,96% 0,42 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.