Nie słuchać ubieralnia pajac kupil i gada glupoty o wzrostach bo nie zdazyl sprzedac bo go widły zablokowały. Teraz tak o wzrostach nawija i wykresach zeby ciemnote wciskac. Chce sprzedac je w okolicach 4pln. Zebys sie nie zdziwil jak po 2 oddasz
zaraz z rana sprzedaj pierwszy(jak oczywiście masz akcje) bo podejrzewam ,ze akcji nie masz i naganiasz na spadki - i idz z tego forum na spółkę gdzie dużo zarobisz!!!!!!!!!!!
Dnia 2012-12-18 o godz. 17:34 ~Kruczek napisał(a):
> Sezon na spadki zostal zakonczony. Kto oddał niech
> żałuje... Od jutra do końca tygodnia wzrosty.
O rzesz kurde nie wziąłem ...;-( . A tu ma być taka pompka ..
A no niewielu chapnie bo widły bedą blokować i niewielu sprzeda. P.S.
Jedynie co moge powiedziec to zebyscie obczaili spolke "pilab" takie ala nasze mgm:-). Ok znikam mnie tu nie bylo:-)
Nie nastawiajcie się na 10 zł od razu. MGM zawarło umowę ze spółką piLAB S.A. , która stoi teraz 9 zł i jest wcześniej notowana na NC niż MGM, więc nie podejrzewam, że przebije, nazwijmy to (choć nie lubie tego słowa), swojego mentora.
Ale sobie pomarzyliśmy i pogadaliśmy a jutro ciąg dalszy zwałki . Tylko nie wiem gdzie się ustawić ale będzie grubo poniżej 2 zł.. Może się ustawię na 1,40 ?? chyba nie za wysoko ??
oby w góre ja trzymam zwieracze mocna zaciśniete , zjazd na 2,20 do dzielo DT niechybnie nie udało im się dzisiaj tu zarobić obserwowałem notowania cały dzień i raczej nie można tu mówić o sypaniu , raczej o wystraszeniu drobnych graczy , wystarczyło by ok 10,000 i już były by górne widły a tak obrót tymi samymi akcjami kupił jeden z drógim po 300 sztuk i wystawiał 20 lub 30 gr drożej , drógie przemyslenie moje jest takie że uciekali ci co potrzebowali na świeta , 3 dni robocze potrzebne aby pieniądze z rachunku maklerskiego wplyneły na konto fizycznie i była by możliwość wyplaty jesili sie myle to prosze mnie poprawić ale dziś mamy wtorek i to był ostatni możliwy taki dzień