Dnia 2012-12-16 o godz. 23:25 ~kumaty napisał(a):
> wszystko wskazuje na to ze zamiast raportu za 4Q bedzie
> wniosek upadlosc z ukladem
a mozesz cwaniaczku poprzec to twierdzenie jakimis wiarygodnymi informacjami ?
I przy okazji wyjasnij co wg ciebie oznacza "wszystko "
Pamietaj ze swiadome wprowadzanie innych w błąd i manipulacja jest karalna - najlepiej przeczytaj sobie calą tresc w ramce ponizej
Spółka poda harmonogram raportów na rok 2013
nerwy to zły doradca jedni czekają na płacz inni na fanfary
Obserwować w nowym roku podatkowym wydarzenia nie powinny być już tak paradoksalnie oziębłe.
Okres świąteczno-noworoczny dla jednych okres tanich zakupów inni uciekają z podatkiem.
Proszę być dobrej myśli ta spółka już wkrótce wypłynie bardzo wysoko jednak nic na siłę.
Zadne zwieracze nie puszczają... poprostu nie lubie tracic a trzymam sie pewnych zasad.
Jak liźnie 0.68 to out . To nie oznacza, ze nie wejde np nawet po 0.80 jesli będzie poparcie w obrotach i wyrysuje sie na wykresie mozliwy przyszłościowy wzrost ;-)
Nie maja narazie jeszcze ochoty zejsc na 0.6x.
Długoterminowo to trzymać to nie mam ochoty. Zamkniecie gornej luki jeszcze mnie tu trzyma. i nie szczekac prosze bo pewnie w porownaniu z wami mam jeszcze wirtualny zysk poki co!
Raport koniec lutego 2013 cały styczeń i połowa lutego gra pod wyniki przed nimi zbieranie i domknięcie luki na którą wszyscy czekacie nie znam przyczyny domkną i up do luki zbieranie.
Proszę pana to wszystko jest nie istotne koniec roku , tu zacznie się dziać a przy dzisiejszych obrotach można na chwilę wykombinować poziom nawet 63 grosze niestety kosztowny.
Jest dobry czas dla robiących mądrze stratę podatkową jak i pragnących zakupić akcje w atrakcyjnej cenie.
Jakakolwiek rozmowa w dniu dzisiejszym na temat tych akcji jak i innych jest mało precyzyjna. W nowym roku podatkowym możemy pokusić się o pewne ustalenia , nie mamy pewności ilu posiadaczy zechce powiększyć stratę podatkową a ilu zakupić akcje na przysłowiowym dołku co do którego nie powinniśmy mieć zastrzeżeń.
+;- 5 groszy w perspektywie iQ nic nie znaczy.
Na dzisiaj kończę .
pisałem w październiku o maklerskich manipulacjach to jeden jak sie domyślam z wielu przykładów sterowania kursem .... co ty zrobisz to Twój problem zarób 3 grosze i znikaj
Jeżeli takie parchy z biur maklerskich będą robiły co chciały, sterując kursami jak im się podobna, to nigdy ta szulernia o nazwie GPW nie wyjdzie na właściwe tory.
Do tego mają śmieszne koszty w porównaniu ze zwykłym Kowalskim i biznes się kręci w najlepsze.
na małych społkach jest za mało kapitału...
Na razie pompuja WIG20 i ciekawy jestem czym zakonczy sie ta pompka :-)
Zreszta tutaj po spadku na 0.62 i dosc solidnym odbiciu na 0.77-0.78 popyt został zniszczony.... to bylo widoczne. No ale BDM dziala
Dużo lepsi w te klocki byli cwaniacy z IDM-u.
Jak skończyła się ta szulernia, każdy chyba wie.
To jedyne pociesznie, że i cwaniaka dosięga pewna sprawiedliwość.
Oby już nigdy nie byli się w stanie podnieść z kolan, wtedy będzie to choć symboliczne pocieszenie dla drobnicy.
IDM nową emisją chciał wyrolować drobnicę Sąd jako niezawisły zna temat banana i wyhamował cwaniackie zapędy prezesika reszty RN.
Pisanie podczas sesji jest nieetyczne zdarza mi się to bardzo rzadko ale piszę.
Mam kilka trafień na dołku i nie od razu urodzi się fortuna drodzy państwo. Westa jest spółką która w odpowiednim momencie nabierze właściwej wartości wycenianej przez rynek. Dzisiejsze obroty jak z warzywnika tu nie trzeba kupować 100 tys akcji i czekać na fortunę, w spokoju i ciszy zakup według rozsądku i zasobności portfela. Bardzo dobry czas na zakupy w spokoju bez ożywiania popytu i niepotrzebnej spekulacji.
Chcących naprawdę zostać tu 3-5 miesięcy moim zdaniem najbardziej tłusty okres pierwszego półrocza zapraszam do analizy Financial Times na temat Westa , komentarze zbędne. Już po raz drugi po konsultacji z panem moon-dial zakupiłem KGHM 118 zł plus dywidenda.
Obawy o dalsze wzrosty na giełdach są bezpodstawne.
Amerykański kongres dogada się w sprawie klifu fiskalnego, Ben Bernakae nie zawiódł rynków, dodruk dolarów spowoduje hossę na rynkach.
Westa wbrew opiniom i pozorom ma z tym wiele wspólnego.
Kto zechce sprzedać sprzeda inni kupią proszę przeczytać co ma na myśli pan moon-dial w swoich dość zagmatwanych wyliczeniach. Ciekawy gość.
Jeszcze raz zapraszam do lektury FC.