• OKAZJA Autor: ~okazja [89.77.83.*]
    Proponuję zainteresować się spółką Mediacap. Dobrze wygląda technicznie i fundamentalnie. Teraz jest prawdopodobnie optymalny moment na wejście. Akcji do 0,40 zł można całkiem sporo, jak na NC, kupić, a 1,40 zł w krótkim czasie całkiem realne.

• Re: OKAZJA Autor: ~QQ [79.139.109.*]
    Dnia 2012-12-14 o godz. 08:52 ~okazja napisał(a):
    > Proponuję zainteresować się spółką Mediacap. Dobrze wygląda
    >

Zapraszam na ARI - jazda się zaczęła i poleci powyżej 1 pln grubo, nie naganiam ale sami spójrzcie -gruby zjechał nisko pozbierał i teraz ciągnie na szczyty!!!!
  • Re: OKAZJA Autor: ~okazja [89.77.83.*]
    Wygląda QQ na to, że ja miałem rację. Twój typ - 10%, mój + 15. I to dopiero początek. Dalej cena zachęcająca.
  • Re: OKAZJA Autor: ~okazja [89.77.83.*]
    Przypominam się ze swoim wpisem z grudnia. Sugerowałem wejście w spółkę Mediacap. Kurs był wtedy na poziomie 0,33 – 0,35 zł. Do dzisiaj mamy już ok. 100% zysku, a to jeszcze nie koniec. Poważny handel zacznie się powyżej 1 zł.
    Teraz chcę zwrócić Waszą uwagę na spółkę HURTIMEX. Prowadzi poważną, w odróżnieniu od wielu spółek z NC, działalność w branży odzieży dziecięcej. Działa planowo i konsekwentnie. W styczniu zeszłego roku podpisany list intencyjną ze spółką niemiecką, w październiku finalizacja rozmów i zawarcie umowy. Niedługo wyniki, powinny być bardzo dobre. Zarząd konkretny i sprawnie działający. Resztę proponuję doczytać. Tutaj 100% w krótkim czasie też bardzo prawdopodobne, a może złotówka. Ryzyko natomiast niewielkie. Zagrożeń spadkiem notowań nie widać. Według mnie do 0,50 zł można śmiało brać.
    Może warto w końcu zostawić Openneta i zacząć zarabiać?
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.