Ba pojde dalej, wedlug moich zrodel, nie moge powiedziec jakich, cena wezwania bedzie wyzsza niz 35 gr, a do konca roku wejdziecie na zlotowki. To sie po prostu oplaca kazdemu, tylko musicie kupowac akcje czy jak to mowia perelki
Witam pana CPH. Pamietasz jak mowilem o przejeciu? Jakos nie komentujesz tego faktu. Ale co tam. Wiem ze tez sie cieszysz z takiego obrotu sprawy. Pozdrawiam!!
Dnia 2012-12-14 o godz. 07:51 _zajaczek_ napisał(a):
> Witam pana CPH. Pamietasz jak mowilem o przejeciu? Jakos
> nie komentujesz tego faktu. Ale co tam. Wiem ze tez sie
> cieszysz z takiego obrotu sprawy. Pozdrawiam!!
już zagrania z idm , wcześniej z tajemniczym inwestorem nie robią wrażenia na ulicy. teraz jest nowy plan - przejęcie. oczywiście z dodrukiem nowych akcji po 10 groszy.
zajaczek nie pamiętam ile tu jesteś. ale chyba za krótko. tu nic się nie dzieje od kilku lat. wyłącznie kombinowanie jak zarabiać nic nie robiąc .
Nic tam, na razie wszystko w deklaracjach, listach intencyjnych itp itp. czekam do swiat az bedzie przejecie, wkoncu wszyskim sie spieszy. Fakty kolego fakty
Aha pamietam o przejeciu. Jesli dokonaja tego do swiat masz u mnie wodke, zgodnie z umowa. jak narazie elzor ci prawde napisal, takich przejec i inwestorow bylo od 2008 i jesli mapietam, big tajemnicze karamba wojciechowskiego o 3 podmiotach.
-IDM
-Skok
-MCI ( dokladnie nie pamietam)
-eurozet
-szejk z kataru
-Target sp. z oo
-jakis podmiot z europy zachodniej
-znow IDM razem z
Sperczynski, technobord czy cos takiego w sumie ostatnie PI
-teraz jakis cypr i WI.
Ci wszyscy byli powaznie i kazdmeu sie spieszylo.
Pozdrawiam
Ok panie CPH. Niech i tak bedzie. Ale mam nadzieje ze wszystko wyjasni sie w nadchodzacym tyg. A najpozniej do sylwestra. Dodruk akcji, przejecie, wystrzal cen akcji w gore...do nieba... W kosmos...ehhhhh. Ide po prezenty. Pozdrawiam!!!! Czuwajcie;)
dajcie im pomarzyć, refleksja przyjdzie jak dom maklerski prześle kwity do US :) niektóre żony/mężowie trzymani w niewiedzy co do trafności inwestycji też będą mieli materiał do przemyśleń... no i kluczowe decyzje, czy w pierwszym półroczu uśredniać.
W tym roku jest nie możliwe żebyśmy byli powyżej 1 zł, wzrost przez 7 dni sesyjnych musiał by być bardzo duży.
Jak nie będzie infa o emisji w tym tygodniu to do końca roku nie zdarzą przeprowadzić emisji.