A co jeśli się nie utrzyma??? Tutaj zawsze na koniec roku jest padaka, a od stycznia wzrosty. Więc nic nowego się nie dzieje. Dobrze, że inne spółki dały zarobić, a z Cognora kto wyszedł wcześniej też chyba jest zadowolony. W nowym roku będzie dobrze, głowa do góry! Nie zapominajcie o warrantach kurs musi się do tego czasu do 4-5zł podnieść.
Dnia 2012-12-19 o godz. 13:05 ~Hmmm napisał(a):
> Nie zapominajcie o warrantach kurs musi się do tego czasu do 4-5zł podnieść.
musi to na Rusi, a tu nie dośc, że jest tu bajer czasowy, czyli okres 10 letni, to ponadto warranty nie sa przymusowe żeby opierać na tym teorie o wzroście kursu na 4-5zł, a nadto jak przez rok kasy nie skombinują na splatę obligówi to Cognor może stać się wydmuszką bez hut i zbankrutować z tą nieudaczną ekipą
WITAM!!!!!!!!U MNIE OK!!!!!!!!!!!CIERPLIWIE CZEKAM NA MOJE 30ZETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIĘC NIE MUSISZ SIĘ O MNIE MARTWIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZDROWYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ŻYCZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I OCZYWIŚCIE 30 ZETA W NOWYM ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!30MAŁO!!!!AKCJONARIUSZ JAKICH MAŁO:-)
Mittal chyba kiepsko widzi sytuacje w Europie na rynku stali:
http://www.reuters.com/article/2012/12/21/us-arcelormittal-writedown-idUSBRE8BK0GI20121221?type=companyNews
a ciekawe co teraz widzi domniemany Król Stali, przez rok zapowiadał finansowe cuda na kiju a ostatnio coś podkulił ogon i cicho siedzi, nikt go też nie zaprasza do pancernego towarzystwa :