• Czytać i przemyśleć............. Autor: ~LOLEK [83.27.133.*]
    Wpis Jacka z Grochowa na forum spółki DEPEND

80 % digate upchałem i zarobiłem sporo ponad 100 tys zł, a miałem tego dodam grubo ponad milion akcji! Ci z parkietu wiedzą kto ustawia kilka spółek, na aer wystraszyłem każdego, pewności nie mają najwięksi twardziele i dobrze bo w większości "butiki" w wycenie są wyrąbane w kosmos, a strach i chciwość zbiera żniwa i górą są Ci skeszowani

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-to-juz-ostatnia-prosta-zapinamy-pasy,12165707.html

Wniosek z tego wpisu jest jeden:

Podejmujcie decyzje zakupu bądź sprzedaży akcji kierując się swoim zdaniem, mamy przykład jak ktoś się bawi kursem, straszy na forum i ma z tego zabawę.

pozdrawiam
  • Re: Czytać i przemyśleć............. Autor: ~miki [164.127.176.*]
    "na aer wystraszyłem każdego, pewności nie mają najwięksi twardziele" zabawny jest ten mitoman ale lubie czytać jego posty bo mozna chociaz sie niezle pośmiać czego on juz tu nie robił; woził Abramowicza poduszkowcem po Wiśle, menadzerowie Petrola błagali go o pomoc dla spółki, no cóż ale to jest tylko forum i kazdy może tu udawać Karkosika lub Patrowicza i wmawiać ludziom rózne bzdury bo to nic nie kosztuję a ugrać zawsze coś mozna
  • Re: Czytać i przemyśleć............. Autor: ~HardCore [87.207.166.*]
    piszę od paru dni .....pośrednio o tym,
    bo tu inna atmosfera niż na innych spółkach ,nawet tych opanowanych przez psycholi ,którzy korzystają z małej płynności na zdecydowanej większości spółek na nc...
    kurs dosłownie stoi w miejscu ...
    coś tam piszecie o jakimś Jacku Placku ...w dupie Go mam i lata mi ...
    bo jak ja popełnie błąd i wejdę ,zwabiony obrotami na górce , uwisnę to do kogo mam mieć pretensje i kto ponosi konsekwencje...
    jeżeli wtopił tu tyle kasy niech buc idzie do zarządu jako akcjonariusz mniejszościowy i walczy o stołek i własciwa polityke firmy i interesy ,a nie tu takie gówniarskie pierdoly wypisywać...
    i chlopaki nie ładować kasy Parówom na ekancelarii ,emcapital ,terra ,tromedia ,smskredyt, i prawdopodobnie richter...
    jak już macie tam uwalona kasę to dobierać i uśredniac na dołkach gdy Grubas ładuje do wora...a nie ładować mu w nie !!!
  • Re: Czytać i przemyśleć............. Autor: ~perpetum [87.105.249.*]
    Dnia 2012-12-14 o godz. 00:07 ~HardCore napisał(a):
    coś tam piszecie o jakimś Jacku Placku ...w
    > dupie Go mam i lata mi ...

trzeba pisać otwarcie
    ten wasz jacek z grochowa został rozszyfrowany na forum parkietu i jest to niejaki Jacek Ładny - nałogowy gracz pokerowy a jednocześnie były prezes spółki Aton, na której nie zrobił nic poza 2 emisjami
    nie radzę kierować się jego radami i nie ma też co się tak nim podniecać, jest za mały żeby coś tu zbić mocno w dół, zresztą sam wie że to głupota
    tu tylko może być góra tylko czy dzisiaj czy za rok tego nie wiem
    na razie totalny marazm
  • Re: Czytać i przemyśleć............. Autor: ~miki [164.126.136.*]
    Jacek Ładny jest inzynierem elektroniki i automatyki Politechniki Sofijskiej możecie sprawdzić w ogólno dostepnym CV, a jacek z grochowa przedstawiał się na forum jako
    dr matematyki z WAT , jemu pasuję jak tworzycie mu ładną legendę znanego człowieka łatwiej wtedy manipulować ludzmi
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.