80 % digate upchałem i zarobiłem sporo ponad 100 tys zł, a miałem tego dodam grubo ponad milion akcji! Ci z parkietu wiedzą kto ustawia kilka spółek, na aer wystraszyłem każdego, pewności nie mają najwięksi twardziele i dobrze bo w większości "butiki" w wycenie są wyrąbane w kosmos, a strach i chciwość zbiera żniwa i górą są Ci skeszowani
Podejmujcie decyzje zakupu bądź sprzedaży akcji kierując się swoim zdaniem, mamy przykład jak ktoś się bawi kursem, straszy na forum i ma z tego zabawę.
"na aer wystraszyłem każdego, pewności nie mają najwięksi twardziele" zabawny jest ten mitoman ale lubie czytać jego posty bo mozna chociaz sie niezle pośmiać czego on juz tu nie robił; woził Abramowicza poduszkowcem po Wiśle, menadzerowie Petrola błagali go o pomoc dla spółki, no cóż ale to jest tylko forum i kazdy może tu udawać Karkosika lub Patrowicza i wmawiać ludziom rózne bzdury bo to nic nie kosztuję a ugrać zawsze coś mozna
piszę od paru dni .....pośrednio o tym,
bo tu inna atmosfera niż na innych spółkach ,nawet tych opanowanych przez psycholi ,którzy korzystają z małej płynności na zdecydowanej większości spółek na nc...
kurs dosłownie stoi w miejscu ...
coś tam piszecie o jakimś Jacku Placku ...w dupie Go mam i lata mi ...
bo jak ja popełnie błąd i wejdę ,zwabiony obrotami na górce , uwisnę to do kogo mam mieć pretensje i kto ponosi konsekwencje...
jeżeli wtopił tu tyle kasy niech buc idzie do zarządu jako akcjonariusz mniejszościowy i walczy o stołek i własciwa polityke firmy i interesy ,a nie tu takie gówniarskie pierdoly wypisywać...
i chlopaki nie ładować kasy Parówom na ekancelarii ,emcapital ,terra ,tromedia ,smskredyt, i prawdopodobnie richter...
jak już macie tam uwalona kasę to dobierać i uśredniac na dołkach gdy Grubas ładuje do wora...a nie ładować mu w nie !!!
Dnia 2012-12-14 o godz. 00:07 ~HardCore napisał(a):
coś tam piszecie o jakimś Jacku Placku ...w
> dupie Go mam i lata mi ...
trzeba pisać otwarcie
ten wasz jacek z grochowa został rozszyfrowany na forum parkietu i jest to niejaki Jacek Ładny - nałogowy gracz pokerowy a jednocześnie były prezes spółki Aton, na której nie zrobił nic poza 2 emisjami
nie radzę kierować się jego radami i nie ma też co się tak nim podniecać, jest za mały żeby coś tu zbić mocno w dół, zresztą sam wie że to głupota
tu tylko może być góra tylko czy dzisiaj czy za rok tego nie wiem
na razie totalny marazm
Jacek Ładny jest inzynierem elektroniki i automatyki Politechniki Sofijskiej możecie sprawdzić w ogólno dostepnym CV, a jacek z grochowa przedstawiał się na forum jako
dr matematyki z WAT , jemu pasuję jak tworzycie mu ładną legendę znanego człowieka łatwiej wtedy manipulować ludzmi