Czas na niwą inwestycję, Dlaczego nie Mediacap? Dobrze wygląda i technicznie i fundamentalni. Teraz jest optymalny moment na wejście. Akcji do 0,40 można sporo, jak na NC, kupić a 1,40 całkiem realne.
Przypominam się ze swoim wpisem z grudnia. Sugerowałem wejście w spółkę Mediacap. Kurs był wtedy na poziomie 0,33 – 0,35 zł. Do dzisiaj mamy już ok. 100% zysku, a to jeszcze nie koniec. Poważny handel zacznie się powyżej 1 zł.
Teraz chcę zwrócić Waszą uwagę na spółkę HURTIMEX. Prowadzi poważną, w odróżnieniu od wielu spółek z NC, działalność w branży odzieży dziecięcej. Działa planowo i konsekwentnie. W styczniu zeszłego roku podpisany list intencyjną ze spółką niemiecką, w październiku finalizacja rozmów i zawarcie umowy. Niedługo wyniki, powinny być bardzo dobre. Zarząd konkretny i sprawnie działający. Resztę proponuję doczytać. Tutaj 100% w krótkim czasie też bardzo prawdopodobne, a może złotówka. Ryzyko natomiast niewielkie. Zagrożeń spadkiem notowań nie widać. Według mnie do 0,50 zł można śmiało brać.
Wiem, że macie podstawy, żeby wierzyć w BGE, ale w ramach dywersyfikacji ,,,
no to wychodź z tego 100 proc zysku mjeli na BGE, a teraz już tyle nie mają choć liczyli na więcej........tylkochory człowiek przy zwrocie 100 proc nie sprzedaje
dziwne masz podejście...niby dlaczego tak uważasz?
tylko chory człowiek patrzy na stopę zwrotu a nie realną wartość akcji...z takim podejściem to Ci co brali w okolicach 0,20 sprzedaliby po 0,40 a nie chociażby powyżej 1 zł...
Coś mi sie wydaje, że tutaj jest bardzo dużo ludzi "chorych" przyjmując rozumowanie qqq ;-) Parę osób jest od samego początku wzrostów i jeszcze nie sprzedało. Czy oni wszyscy są "chorzy" qqq?
Powiem więcej - lepsze 20% zrealizowane niż tysiące %, które mają jakoby pojawić się w bliżej nieokreślonej przyszłości - zwidy i majaki typu BGE po 10, 20, 40 100 ... :)))