myślę ,że jak z 2 h zostanie utrzymany poziom 54-56 gr - to pod koniec dnia może być ciekawie dla posiadaczy akcji, zresztą jak ryszard pisze AT tez o tym świadczy
ty bidulo nasza. Może mam ci poszukać? Służę uprzejmie ;)
https://www.bankier.pl/forum/temat_selekcja,11204430.html
a to jest chyba najlepszy twój post :D
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-trzeba-czekac,11176945.html
no i co?
Może dwa zdania komentarza do ww. postów ?
Powiedz czy się dobrze czujesz . Nie ma Nova in. bo DIgate . Na Nova In zarobiłem takie pieniądze , których ty nie widziałeś na oczy . Mam 30 spólek z NC , ale spekulacyjnie bawię sie na dwóch ( INVENTI i ARI ) z bardzo dobrym skutkiem >
a czym się różni Digate od NovaIn? Nazwą rysiu się różni i... tylko tyle. I proszę cię rysiu, nie kłam. Spólka cały czas leciała na py.sk, a ty w tym czasie twierdziłeś, że non stop dokupujesz, uśredniasz itd. To kiedy zarobiłeś? Tym bardziej, że piszesz, iż byłeś do nie "przyspawany". :)
Rysiu, daj se siana ;)
możecie sobie razem z larrym podać ręce. :)
Proszę cię jednak, tak przedświątecznie, zostaw tych ludzi w spokoju. Odpuść chociaż przed świętami. Nie życz nikomu wesołych świąt jak to uczyniłeś w wymienionym wyżej przeze mnie poście. Po prostu, NIE BĄDŹ OBŁUDNY!
Obłudny to ty jestes , bez pojęcia o giełdzie . Za kazdym razem to co pisze się sprawdza . Nic nie poradzę na to że marzysz o kupnie ARI po 40 gr , tak sie składa że będziesz kupować po 60 gr już za niedługo .
rysiu, ty wiesz o tym, że znów kłamiesz albo faktycznie brak ci wyczucia. Rysiu, looknij wstecz, od kiedy piszesz te swoje bzdury. Nic w tym czasie nie urosło, wręcz znacznie spadło. :)
wiem rysiu, że nie jestem dla ciebie partnerem do rozmów z dwóch zasadniczych powodów. Nie masz żadnych argumentów i nie potrafię tak "pięknie" kłamać jak ty. Pogadaj sobie zatem z larrym. Ja natomiast będę informował leszczy o waszych "osiągnięciach". Pozwolisz, że troszkę wam popsuję plany?
Dnia 2012-12-18 o godz. 11:36 ~ryszard napisał(a):
> Ty tego nie widzisz , ale ja na rachunku mam czarno na
> białym . Nie dyskutuj ze mną bo nie jesteś godnym
> partnerem do rozmów.
NIE DRAŻNIĆ RYSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO JEST GENIUSZ GIEŁDY OPIERAJĄCY SIĘ TYLKO NA AT !!!!!!!!!!!!!!!!!
RYSZARD NIGDY NIE TRACI TYLKO ZYSKUJE !!!!!!!!!!!!!!!
I wszystko w tym temacie . 99 % udzielajacych się na wszystkich forach to OSŁY do sześcianu i nigdy nie zarobią ani grosza . Powód jest jeden gdy trzeba kupować to sprzedaja i na odwrót .
rysio, GENIUSZU!!!
I ty właśnie tak robisz?
Jak na to wpadłeś?
Larry ci podpowiedział?
Rysiu, co ty z tą kasą będziesz robił?
Nie zdążysz jej nawet wydać. ;)
Gdybyś w skali 1--10 miał wiedzę choć na 1 to byś widział sygnał kupna . Z reszta na ta spółkę i na inventi wchodzę na sygnały kupna i na odwrót . Inventi jest w korekcie po wczorajszym wzroscie ( zarobiłem 18 % wczoraj ) . Teraz jestem tu i również zarobie , bo wiem kiedy kupowac z racji że mam wiedzę .
Ja nie musze być bogaty bo mam wszystko co chcę , dlatego na NC zainwestowałem pół miliona . Za półtora roku ( wtedy widzę szczyt giełdy ) , będzie pare razy więcej .
Ja jestem przede wszystkim technikiem i jak widzę s.sprzedazy to sprzedaję , a jak kupna to kupuję . Dlaczego tak robie poniewaz w miesiącu styczniu spodziewam się korekty która potrwa 1-3 miesięcy .
Ryszard to pajac jakich mało, pół miliona to on ma w plecy, taką kasę to on widział na plakatach lotto, poczytajcie sobie jego wpisy na C2A to będziecie wiedzieć co to za fantasta, do tego analfabeta, GRJAGUAR kolejna jego wtopa, na DIGATE ostatnio przepowiadał 13-14 gr.- nie udało się i napisał że DGT to świetna spółka jeżeli chodzi o AT, to 100% palant, nie słuchajcie go bo zostaniecie z papierem
cześć, pamiętam cię z Nova. Byłeś wśród nielicznych, którzy na trzeźwo patrzyli na działania pana Rysia. Trzeba panu Richard'owi zrobić i tutaj reklamę. ;)
ryszard to mały miki
larry ro jest pośmiewisko, czemu dzisiaj nic nie pisze?
wczoraj było tanio, w piątek było tanio, w czwartek było tanio, a dzisiaj jest jeszcze taniej :)
ale tylko idioci sprzedawali w czwartek jego zdaniem :)))
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-a-tak-bylo-kiedys,11427510.html
jak wiadomo, ci co nie spanikowali w krótkim czasie ujrzeli Nowainv po 4 grosze. :)