• Gdzie się podziali ONA34 i inni ? Autor: ~in [85.222.114.*]
    Dziwne kurs akcji się utrzymał, a miał według ona 34 i np. agent orange spaść na 0,10 gr.
    Proszę dzisiaj w takim razie o merytoeyczne wyjaśnienie od wyżej wymienionych "inwestorów"podobno nie leszczy. Z góry dziękuję.
  • Re: Gdzie się podziali ONA34 i inni ? Autor: ~ona 34 [109.243.133.*]
    odpowiadam - a widzisz zeby kurs rosl znaczaco ? podskoczyl o 1 grosz i to Cie cieszy ?
    po 23 grosze raptem mozesz sprzedac akcji za pare tysiecy zlotych , a po 24 grosze widzisz jaka kolejka stoi? czy moze Ci okulary sa potrzebne ?
  • Re: Gdzie się podziali ONA34 i inni ? Autor: ~in [85.222.114.*]
    I chce Ci się siedzieć cały dzień na tym forum i bzdety pisać.Podziwiam. Spadnie to kupisz, jeśli nie to kupisz wyżej. To giełda. Pozdrawiam, bez odzewu.
    prosiles o odpowiedz to Ci odpowiedzialam , dlaczego sie denerwujesz ?
    i co szczena opadla znowu wywalaja !!!!! a przeciez to spolka roku !!!!
  • Re: Gdzie się podziali ONA34 i inni ? Autor: ~st [79.188.34.*]
    nie wywalaja..ale gośc co kupił w pakiecie 700k dzisiaj ..odbiera kase..i tak od dłuższego czasu...bo chca się z nim rozliczyć...ot..i tyle....
    powiem Wam jak będzie - sprzedadzą co maja sprzedać i potem będzie dugo dugo cisza bez żadnych dużych obrotów a Wy będziecie sie kisić z akacjami które kupiliście , potem sprzedacie im z powrotem ale na niższych poziomach !!! chyba nie wierzycie ze ktoś duży teraz sprzedaje Wam w tej cenie akcje jakby miał choć cień nadziei ze może je sprzedać wyżej. Módlcie sie żeby duże obroty potrwały jak najdłużej bo jak sie skaczą to kaplica !!! możecie sobie pisać co chcecie ale tak będzie !!!!

• Re: Gdzie się podziali ONA34 i inni ? Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    ponieważ piszesz do mnie, to proszę zanim odpowiem podaj mi 1 wątek z ostatniego m-ca gdzie piszę, że spadnie do 10 gr wtedy ci napiszę co tutaj się dzieje, może jak się napiję to postnę kilka adresów i namiarów osób które tutaj najintensywniej naganiają +nazwy firm... Na jedno ci odpowiem od razu: jestem największym leszczem tutaj, więc tę sprawę mamy już wyjaśnioną. Gdybym nie odpowiedział od razu, to się nie martw, czytam to forum czasami na kiblu z nudów... i jak już naprawdę nie mam co robić... a teraz koniec roku i młyn...
[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.