no, gdy rozwiąże worek to może być niewesoło. Miejmy nadzieję, że nie wywali wszystkiego w rynek przed 5 zł. Jeśli będzie się chciała pozbyć wszystkiego, to przy tych obrotach 5 zł nie zobaczymy nawet za pół roku.
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2782201&strona=1
Umieszczam tylko po to, by jakiś forumowy troll albo spekuła nie siały bzdurnej ploty w rynku.
BOSS postawił sprawę jasno. Odpowiedzi brak. Przykro mi Ada, tracisz na wiarygodności. Kolejny raz po "2-gim BGE - Mdev" i nagonce na Hotklocka, które teraz są gdzie?
Właśnie. W mojej opinii naganiasz pod zrzut swojego papieru i odwrotnie, osłabiasz walor pod dokup. Słabo. Wiem, że BGE ma perspektywy, ale nie wyleszczaj ludzisk tak tandetnie.
I powtarzam raz jeszcze, wystaw jutro towar albo zamilcz, pozdrawiam :).
Nie z 6 groszy. Największa wymiana była na 24-32 grosze. Mało kto został z tych co mieli kupione poniżej 10 groszy. Oczywiście niektórzy będą się tym chwalić. Nie mniej jednak uważam, że istotna część ff jest w mocnych i cierpliwych rękach co widać po arkuszu zleceń. Uważam też, że nie ma obecnie dystrybucji jakichś istotnych ilości ponieważ nie widać obrotów a istotnych ilości przy takich wolumenach oddać się nie da.
To jeszcze weź mi tylko wytłumacz co takiego widziałaś w / wiedziałaś o MDevelopment. Pytam Cię o to już po raz trzeci, tak z czystej ciekawości. Wiem, że temat jest trudny bo inwestycja Ci nie wypaliła, podobnie zresztą jak na Hotbloku. Dla mnie nie ma w tym nic nadzwyczajnego, że się najzwyczajniej pomyliło ale jestem ciekaw Twojej "optyki" odnośnie Mdev.
Dobre! Mnie się podoba. Ja też mam milion-pięćset-sto-dziewięćset papiera i też będę wywalał ale dopiero przy 99 zł. Ale jak ktoś chce oddam wszystko w promocji po 19,9 zł.
Żorż, przestań. Miałeś już kupować po 2 zeta i tylko dziobem pokłapałeś. Daj spokój Żorż, śmiesznie już było i nie ma się co powtarzać. Bez urazy, to nic osobistego.
Uprzejmie wyjaśniam, że ja dzisiaj nie stawiałem żadnych batonów ani batoników a byłyby to ilości nieco poważniejsze niż to co było widać razem wzięte.
nie jestem z natury złośliwy ani nie życze źle nikomu, ale temu cfaniakowi z tym batonikiem to jak najbardzziej życzę by mu sieć padła i nie mógł wycofać tych dwóch zleceń
ot! takie mam na dzisiaj przemyślenia :D:D:D:D:D
I jeszcze nic nie spuszcilem nawet dokupienie ostatnio kilka dziesiat kilo zrobilo umnie srednia 37gr
Nie bede sie chwalil ile jest w tej chwili
Nie chce sie chwalic ile tego jest bo nikt by z was nie uwierzyl
Pozatym ada brala w tym samym czasie ok 400kilo
I pamietam ze sprzedala czesc ok 150kilo wiec moze miec w tej chwili z 200k
50kilo mogla w ciagu ostatnich 2 miesiecy sprzedac
W
I to jest prawda kto w sierpniu zainwestowal w spolke nawet te 25tys zl
W tej chwili moze poczuc sie milionerem
Oczywiscie dla mieszkajacych w polsce
Poza tym co inwestowali wtedy w bge wiedzieli troszke wiecej i w ciemno pieniedzy nie lokowali
Ja osobiscie ponizej 10zl nie wyrzuce ani jednej
Powiem jeszcze jedno nawet jak by ada wyrzucila swoj pakiet w rynek cena by spadla moze w okolice ok 1.30-1.50zl to gwarantuje ze wciagu paru tygodni ten pakiet zostal by wciagniety calkowicie po tej cenie
Moim zdaniem nie zrobi tego bo jej sie nie bedzie oplacalo
Woli sprzedac po 2.30-2.50 seriami niz rzucic csle mieso
tak -moze i masz racje ale ja twierdze ze nawet po 2.5zl jak ktos wystawi kilkadziesiat sztuk to 2-3 dni i wszystko sprzeda dlatego dziwi mnie ze ktos chce sprzedac taniej albo pisze ze sprzedaje z ukrytego
awe dlaczego udajesz głupszego niż jesteś?
skoro miała 400k to miała ponad 5% - a więc obowiązek zgłoszenia był...w sumie na kare już spokojnie zarobiła;)