wartość portfela 167 mln zł !!!! Akcji w obiegu igroup 44 mln sztuk jesli nawet WSZYSTKIE akcje trafa na rynek ( 300 mln ) i cena będzie w okolicach 0.70 zł wcale mnie to nie zdziwi !!! Kapitalizacja po przejeciu w investments powinna byc w okolicach 250 mln zł !!! Ale nie czytacie ze zrozumieniem i widzicie "akcja 10 gr " i juz w glowie macie ze ktos placi 10 gr i zaraz rzuci za 20 gr ! co za bzdura !!!!!!
Myslicie ze Wiśniewski jest tak głupi ze swoj cały portfel czyli http://www.winvestments.pl/pl/portfolio sprzeda firmie która bedzie miała kapitalizacje na poziomie 30 mln zł ? Ogórki z Was ! Druga kwestia... w tym momecnie nie ma ma zadnej upadłosci społka jest czysciutka !!!!!!!!!
Mnie np. bardzo cieszy ten dodruk i wspomnicie moje slowa jak kurs bedzie w okolicach 60 gr i to niebawem !
a i jeszcze dodam Wiśniewski jest w 100 -tce najbogatszych polaków i jednym z młodszych jak nie najmłodszy na tej liscie , chłop ma łep a Wy w chwili obecnej czyli bedac akcjonaruszem igroup jestescie udziałowcami ( bedziecie) całej jego grupy ! Mało ? 12.12.12 dzien w którym igroup o 180 stopni ze społki szulerni i kretactwa staje sie społka wiarygodna która bedzie posiadała aktywa. Trzecia kwestia widzieliscie kto jest w radzie ? a no człowiek z z TFI trigon... tylko patrzec jak wejda fundusze poniewaz w investnemt za plecami igroup weszło na giełde a zyski ma swoite 59 mln zł rocznie ! mało ?? :) :): :)
zgadza sie olo. ale wydaje mi sie ze lepiej bedzie jak przeczysci jednak troche akcjonariat. to wyjdzie spolce na dobre. troche rozsadku, spokojnego spojrzenia na to co sie dzieje, bez nerwowych ruchow. jestem podobnego zdania olo co do kierunku zmian :-)
hmm... same aktywa to 167 mln zł ! akcji ma byc 300 mln wiec samo to juz obliczenie wskazuje ze akcje musze byc w okolicach 50 gr !!!!!!!!! bo wiśniewski nie jest głupi ! to tak jak by sprzedał swoj majetek warty 167 mln zł za grosze ? matko ludzi przeciez tu bedzie 1 zł na bank !!!!!
Całkowite przejęcie ma nastąpic do konca czerwca 2013 roku jak wynika z listu intencyjnego a tych jak wiadomo było wiele i wszystkie spełzły na niczym.Skoro to ma byc taki moloch z mega zyskami to dlaczego zrobili nominał po 10 groni czyżby drugi pronox za chwile z tym że tutaj po dodrukach bedzie sporo więcej akcji niż na pronku.
wiesz co to jest kapitalizacja ? wiec oblicz sobie tylko w chwili obecnej wartosc portfela Winvesntemt i ilisc akcji to Ci tylko na dana chwile wychodzi 50 gr !!!!! porównywanie Twoje jest tak bezsensowne ze szok !