niby wszystko jest super a kurs leci na leb na szyje ! powiedzcie czy ten co wywala te miliony akcji robi to charytatywnie !? Wy widzicie same dobre strony to dlaczego kurs jest prawie na minimach ? ! pewnie to taka sama gra jak na IDM Petrolu IDEON tam tez wszyscy mowia ze od wielu lat tam odbybywa sie wyleszczanie drobnych akcjonariuszy?!
Moim zdaniem na podbitce nalezy wywalic ten papier i o nim zapomniec!
czekam na Wasze przemyslenie!
ten batonik misiu jest żeby właśnie każdy myślał... ale popyt ja pierdo*** nie wywalam akcji, bo zbierają :) wystarczy ustawić zakup na 200 tys. następnie kilka osób się ustawi, anulować i ponowić zlecenie, żeby zmienić kolejność i ten co wystawił baton ma większą pewność, że nie nakarmi go ktoś tym syfem.
chodzi o bardzo prostą rzecz, żebyście kupili jeszcze jak najwięcej w dobrej cenie dla sprzedającego po DWADZIEŚCIA DWA GROSZE. Ustawiać się i nie oszukiwać.
swojak, jak pisałem, że IDMSA wyjdzie z tego gówna i ma problemy oraz że nie dzieje się dobrze i żeby uciekać po 4x, to byłeś pierwszy w szeregu opluwania mnie... przy 27 <>35 gr napisałem, że kończę zabawę z tą spółką na co napisałeś, że skończyłem już pracę dla W i mogę zniknąć... i co? ja obstawiam, że to ty tutaj robisz krecią robotę pakując "bidokom" papier do pyska.
polecam historię forum. Tutaj zawsze przed pompką pojawiało się nagle mnóstwo optymistów, na górce pisali o jeździe na 1.20 zł... później zwałka wywalanie akcji i panika... optymiści i życzliwi znikają... schemat powtarza się za kilka m-cy. Teraz będą rozważania nad ceną emisyjną i jak to będzie super a w rynek poszło dzisiaj 5 mln akcji.. a jest 14... więc może być więcej, pamiętam, że jak na poziomach wyższych wartość była 2 mln to był szok, a ile to było akcji wtedy :) no... ja już z czysto zoologicznej przyjemności obserwuję sobie to forum i działanie naganiaczy.
dodam jeszcze, że jak w czerwcu-sierpniu była sprawa wyjścia IDMSA i spadało z 60 do 20 gr to przy przebiciu oporów 39-40 pojawili się super optymiści piszący o naprawdę świetlanych perspektywach... pytanie: jaką trzeba być kur**wą żeby w sytuacji spadku -50% i perspektywie zerwania PI (wakacje) pisać o świetlanej przyszłości? no to macie odpowiedź
znajdź naganiaczu na igra posta jak pisałem o poljadle przy kursie 17 groszy że będzie wybicie na 21... 10 dni i kurs wrócił na 21 i co? może przypomnij PBG na którym straciłem 50%... ale ale... to przynajmniej była spółka która zbankrutowała tutaj spada ponad 50% pod nowe perspektywy hahahaha
dodam jeszcze, że jak ogłoszą układową na poljadle, to przynajmniej 27 ... ale to już mój problem, a ty pracuj tutaj kolego, bo coś słabo idzie mielenie.
jeszcze ci napiszę, bo chyba nie zrozumiałeś mojego posta, a mam dzisiaj super nastrój... że kurwa to taka kobieta, co bierze pieniądze za swoje usługi... mi nikt nie płaci za pisanie o spółce na obsranym forum, a tobie? odpowiedz tutaj chociaż raz szczerze. Taka minutka prawdy dla ubranych przez ciebie w śmiecia.
ty to musisz być taki nieudacznik życiowy,piszesz że obserwujesz obsrane forum dla przyjemności,chłopie jakim trzeba byc debilem żeby całymi dniami siedziec na forum i pisac takie bzdety ,czy ty naprawde nie masz nic do roboty.
już nie musisz udawać tej empatii, mógłbyś przynajmniej odpowiedzieć na pytanie co z tego masz, że naganiasz na tego śmiecia? Bo piszesz jakim to ja jestem debilem, wyciągasz poljadlo... wszystko co się da byle tylko buzie sobie tym wytrzeć i uniknąć odpowiedzi :) odrobina nie UDAWANEJ I FAŁSZYWEJ EMPATII, a odwagi... chociaż raz.
bedziecie lykac czy nie ?!!!!!!!!!!!!!!!! to przeciez super cena !!!!!!!!!!!!! zaraz ktos sypnie calym wagonem po 21 groszy !!!!!!!!!!!!!! a Wy powiecie ze czyszcza stop losy hihihi !!!!!!!!!!!!! a jak wam ktos na twarz napluje to powiecie ze deszcz pada ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihihi
@ona 34, a co już swojego mózgu zabrakło że oczekujesz aż ktoś coś porozważa? ile ty masz lat? nie potrafisż używać swojej własnej mózgownicy? Skoro zadajesz dziecinne pytania to nie powinnaś się bawić w inwestowanie dziecko