A ja wam powiem że jak tu się sprawa wyjaśni to będzie duży UP :)
A z jakiego poziomu ten UP to zależy tylko od was po ile teraz sprzedacie i kurs zaniżycie.
Od zanizania to jest kto inny wiec nie gadaj glupot ,celowo zanizaja to widac slychac i czuc.Nikt o zdrowych zmyslach nie sypie w 5 min takiego pakietu jak wczoraj był , i sam sobie obnizyl kurs by taniej sprzedac heheehe.p
ale to chyba spółka publiczna to co to za łaska mają telefony więc mogę dzwonić do kogo chce jak będziecie chcieli to wam podam następny raz te telefoniki
Panowie ja dzwoniłem do nich kilka razy na przestrzeni miesiaca nikt nie podnosił słuchawki nikt nawet nie uaktualnia strony nie naciągajmy ani w jedna ani w druga stronę - to są fakty a co będzie zobaczymy sam jestem ciekaw teraz jestem troszkę pod krecha wiec i tak trzymam - kilka tygodni temu pisałem o tym
Nie przyszło Ci do głowy zadzwonić na Informację telefoniczną i poprosić numer do firmy?
(tak, wiem ten na stronie internetowej nie odpowiada)
Myślę że spał byś spokojniej :)
Nie wiem w jakim celu robicie zamieszanie wokol telefonow.A czy ktos zauwazyl wyzsze obroty?niby nic sie dzis nie dzieje a coraz wiecej papiera sie mieli:)