Znając życie 17-go uaktywni się JzG.
Będzie pompował wzrost by jak najdłużej AER wisiał na widłach. (zresztą wielu spekulantów nauczonych doświadczeniem będzie czynić podobnie)
To już było tutaj wielokrotnie.
Ktoś ma jakiś pomysł, by dystrybucja, która po takim działaniu nastąpi, nie spowodowała powrotu do poziomu 0,2-0,3?
Jak już pisałem wielokrotnie - jestem tu długoterminowo i zależy mi na tym, żeby kurs się w końcu uwolnił.
Dobrze wiesz kto ostatnio sypal i to wcale nie byl jacek. Abu Dhabi zatrzymal wzrosty na aer. nikt z flota 400-500tys akcji nie jest w stanie tego zrobic w pojedynke wiec spokojnie.
zerknij Kacej na inne Jacka papierki, np Digate wyskoczyl z 5gr na 25gr. Na AER spodziewam sie tez minimum 5 krotnego bicia z dzisiejszego poziomu w okolice 1.5 bo na 2zl wydaje mi sie nie ma co w najblizszej przyszlosci liczyc (chyba, ze znajdzie sie samolot)
pierwszy wzrost przychamowal abu dabi wysypujac sie z akcji
mnie natomiast martwi kto zasypal ten ostatni po dobrym raporcie, po informacji z walnego gdzie zabrako ilskego Wisent Investment & Finance Ltd. jestem coraz bardziej przekonany ze to on sypie ;/ do tego nieudany deal LGL co przyniesie zapewne duzo gorszy raport niz sie spodziewamy
prawdopodobnie bedzie tak jak mowisz ze kapitaly wlasne wzrosna ale to tylko dzieki zapisom ksiegowym po powstaniu kilku spolek ktore realnie moga nic do spolki nie wniesc ;/
natomiast spodziewam sie w tym raporcie duzej straty i mniejszego cash flow, poniewaz niewypalila sprzedaz LGL a niby zyski z tej transakcji byly wykazane w porzednim raporcie, no i nadal nie wiadomo co z directfly bo jak wiemy udzialy zostaly przweniesieone na inny podmiot a nie sprzedane a o postepach w tym temacie nic nie slychac (oby nie wyszlo jak z LGL)
co do samolotu to dla mnie sprawa jest martwa i dawno w cenie wiec sie nei bede produkowal
wiekszosc akcji juz sprzedalem zostawilem sobie maly pakiecik wiec nawet jak spadnie ponizej 20gr to mnie nie zaboli
pozdro
A ja mysle ze 17 nic sie nie bedzie dzialo. Wszystko juz dawno wiadomo wiec zadnego zaskoczenia byc nie powinno. + - 2 gr 1500-3000 szt. I tak wg mnie bedzie w poniedzialek i do konca roku
A ja myślę, że będzie +20% i pompka.
Bo ulica nie patrzy na forum, patrzy na obroty, które ktoś zapewne w poniedziałek zrobi. W drugiej kolejności zobaczą fajny raport i przede wszystkim to, że spólka jest mocno niedowartościowana. Dlatego w poniedziałek wejdą.
za dużo optymizmu i oczekiwań ...
jeżeli ten wasz Jacek Placek tu kombinuje to pewnie zrobi to co dziś na depend
czyli podbicie i wysyp... czyli szybka kasa