ejj bo nie wsiądziecie do odjeżdżającego pociągu hahahah, fajnie się patrzy jak się wzajemnie pocieszacie ;) 123 na opennecie miało być 5 zł, czyż nie? ;) i żeby nie było, mam akcje ARIA więc bezpodstawnie się nie wypowiadam
ja pisałem o 5?nie....wyszedłem w ok. 3 pln, i nie pisze ,że tu będzie 2-3 pln .....ale spodziewam się odbicia na dniach w okolice 75-95 gr , bo ciągle mam wrażenie ,że te akcje ktoś z ukrycia po ciuchu zbiera, a raczej nie ulica......
Zobaczymy co tu nas spotka. Mówiąc obiektywnie, ludzie kupują akcje spółki po debiutach podobnie jak po splitach, resplitach itd. Dzięki temu kurs przez 2-3 dni idzie do góry (podobnie było na alei samochodowej 20 listopada po resplicie, gdzie z 40 gr skoczyło do 69 gr, teraz znów buja się w granicach 40 gr), a następnie zaniżany do kursu wyjściowego,a w najgorszym wypadku jeszcze niżej.
ale ten zakup o 10.02 - po 48 gr ponad 16 k ...to ktoś z ulicy kupił? raczej nie ...chociaż nigdy nie wiadomo.
Mam wrażenie ,że zbieranie jest ustawione od 46 gr do 50-51 gr- obym się nie mylił , pozbierają i góra.
Na tej spółce handel już się skończył. Wczoraj była ostatnia okazja wyjścia w po w miarę godziwej cenie. Teraz w najlepszym przypadku stagnacja. Proponuję zainteresować się spółką Mediacap. Tam wzrosty dopiero przed nami. Do 0,40 można śmiało kupować, a poziom 1,40 bardzo realny. Poczytajcie informacje. Pojawił się spory zysk, prezes dokupuje akcje, a kurs zdołowany na maksa. Warto kupić tę spółkę.
Dnia 2012-12-13 o godz. 09:26 ~okazja napisał(a):
> Na tej spółce handel już się skończył. Wczoraj była
> ostatnia okazja wyjścia w po w miarę godziwej cenie. Teraz
> w najlepszym przypadku stagnacja. Proponuję zainteresować
> się spółką Mediacap. Tam wzrosty dopiero przed nami. Do
> 0,40 można śmiało kupować, a poziom 1,40 bardzo realny.
> Poczytajcie informacje. Pojawił się spory zysk, prezes
> dokupuje akcje, a kurs zdołowany na maksa. Warto kupić tę
> spółkę.
To kupuj .Weź kredyt ,pożyczki od rodziny ,sprzedaj auto i kupuj za wszystko ..Przecież zarobisz 250 % ...
Dnia 2012-12-13 o godz. 09:26 ~okazja napisał(a):
> Na tej spółce handel już się skończył. Wczoraj była
> ostatnia okazja wyjścia w po w miarę godziwej cenie. Teraz
> w najlepszym przypadku stagnacja. Proponuję zainteresować
> się spółką Mediacap. Tam wzrosty dopiero przed nami. Do
> 0,40 można śmiało kupować, a poziom 1,40 bardzo realny.
> Poczytajcie informacje. Pojawił się spory zysk, prezes
> dokupuje akcje, a kurs zdołowany na maksa. Warto kupić tę
> spółkę.
Kupuj chłopie ile tylko zdołasz unieść....i nie uszczęśliwiaj nas na siłę papa
o widzę że pan kendalek który jeszcze parę dni temu pisał że wie coś super o spółce już oddał, tradycyjnie w okolicach minimów, drugi larry_ciota kupił po 60 oddał po 30
gratulacje wielkie inwestory :))