czytam to forum od czasu do czasu.kaciej zapwnial ze 17 grudnia ma byc jakies super info wiec postanowilem poczekac,ale wydaje mi ze nic z tego niebedzie.co do jacka to jezeli on ma tylko ok 100k to nieproblem,ja mam50 k zlozmy sie w kilku i po jacku.
17-go nic nie będzie poza kolejnym, kiepskim raportem okresowym
tak więc oddaj te 50 kilo i się nie męcz bo tu prędko raczej wzrostów nie będzie ale zawsze może się stać coś nieoczekiwanego ..... niby .....
W raporcie będzie zysk netto - za sprzedaż Direct Fly.
Będzie też spory wzrost kapitałów własnych - za wejścia kapitałowe - do poziomu 6 mln zł (jeśli ujmą tutaj LGL).
Nie było obniżki przed raportem.
Nie ma też jeszcze pompki.
Na forum też cichutko.
AD line pokazuje akumulację.
Początek hossy na szerokim.
To wszystko mi pokazuje, że jest szansa na trwały wzrost po raporcie.
Patrząc na zlecenia to jak się zaraz coś nie ruszy to kurs poleci na 25 gr. Obserwuje kurs od paru dni i wygląda to tak jakby FF był równy ZERO a zlecenia były totalnie sztuczne. Przy czym FF mamy prawie 50%.
Jeśli do wrogiego przejęcia miało rzeczywiście dojść to akcje od Kolii i Abu mogły trafić w jedne ręce. I nie jest to wcale takie nierealne, bo akcje Kolii rynek wciągnął nadspodziewanie szybko. Z akcjami Abu ciężko powiedzieć bo to jest rozłożone w czasie ale jednak 2,5 mln zostało wchłoniętych.