Ty pewnie sprzedałeś za 0,25 gr dzisiaj i teraz czekasz na 0,10 gr. Nie tylko my jesteśmy leszczami, jesteś tutaj z nami więc też nim jesteś :-). To co proroku jutro według Ciebie pewnie 0,16 gr. My leszcze obstawiamy 0,25 gr. Nie tylko ulica dzisiaj kupowała, chyba,że dysponują leszcze kasą rzędu 200 tys. zł. Mniej złośliwości przydałby się na tym forum. Sami guru, a siedzą na takim dziadowskim forum. Zresztą na forum parkietu jest jeszcze gorzej. Zawiść i nienawiść to niestety nasza cecha narodowa. Mogli dzisiaj wyrzucić wszystko w tłum wyżej, ale po co, jeszcze ktoś z biednych by się wzbogacił.
Siedziałem na tej spółce dośc długo i dałem sobie spokój.Podczas ostatniej podbitki na 0.3x opuściłem pokład.Niewierze już w ich obietnice i plany.Nie jestem zawistny i życze wszystkim jak najlepiej ale według mnie to najpierw spore emisje,wywałka w rynek a potem zbicie kursu w celu odkupienia.Ja widze co zrobili z pronoxem.Tam mają umowy i zyski a papier lata po 4 grosze.
Henryku drogi kto Ci wywali w rynek skoro Wi to dziecko Wisniewskiego i musi posiadac przynajmnie 70 % akcji i jak sam zapowiedział bedzie miał 72 %. Pomysl troche !!!!!!!!!! na 99 % jestem pewny ze nawet jedna akcja nie trafi w rynek !!!!!!!!!!
Nie martwcie sie o mój mózg tylko o swój.Ja byłem taki sam zaślepiony jak siedziałem na papierze teraz gdy go nie mam to widze to inaczej.Inwestor wiśniewski wchodzi będą nowe aktywa nowy biznes a kurs leci na łeb.Po tych infach powinno byc conajmniej ze 40 groszy a tu tylko sypanie karmy po każdym dobrym infie.Dużych zysków życze i pozdrawiam przypomne sie jak będzie 10groszy.