............trzymam akcje ale czarno to widzę, 015 ......0,13 może jeszcze być do sylwestra, niestety,może myślą emisję w nowym roku............ inne akcje tez lecą w dół, ludzie robia stratę ,zeby mniej podatku zaplacić, a potem niżej odkupią,
i to, jak by kto nie wiedział jak wygląda nasz rodzimy tak zwany inwestor to właśnie , to jest obraz takiego inwestora, strzela z doopska przy najbardziej nadarzającej się okazji, a to bo mikołaj kiepski a to ze ludzie tanio akcje oddają a to ze pogoda kiepska i tak ciągle marudzenie, zamiast siedzieć całymi dniami i ślipić w ten monitor , zajął by się jeden z drugim czymś pożytecznym, a zapewniam, że poczuł by sie zdrowiej i mniej nerwów by cie to koszttowało, większość z tak zwanych inwestorów zgromadzonych tutaj, nie rozumie ze jak coś urosło to dla zdrowotności należy się troche obsunąć, odpocząć.Przy tym się atmosfera oczyszcza i jest zdrowiej na przyszłość, więc proszę Was przestańcie biadolić i odczekajcie cierpliwie, a jak wiadomo cierpliwość popłaca i zostaje nagrodzona
Ja siedze na papierze od dawna, w miare wolnych środków dobieram cały czas, złożyłem nawet kolejny rachunek, by na co poniektórych akcjach, nie przekraczać progów :) radzę cierpliwie czekać miesiąc dwa, to przecież nie dlugo a warto, naprawde warto!
no ale sami podejmujeccie decyzje, wyportkujecie sie z papiera to każdego decyzja, jak poczekam, nawet i pół rku bo warto, na lokacie ani procenta z tego nie zarobie co tu :]
Dnia 2012-12-12 o godz. 09:56 chiron_1974 napisał(a):
> Święta prawda,Ja też nie marudze i w miarę możliwości
> dokupuję z zysku innych akcji,czekać cierpliwie
tak jak mówicie ..POPIERAM....DO CIERPLIWYCH ŚWIAT NALEŻY:)
wiem tylko tyle że mają ponad 16% w BGE
gdzie członkiem rady nadzorczej jest T. Bartel.
To jeśli on tam jest to na pewno obiło mu się o uszy że niby ten fundusz chce zainwestować w digate , To dlaczego sprzedał swoje akcje ??????
( Uciekał od podatków czy od zarobienia dużej kasy???)