• ładnie to rozegrali... Autor: ~mms [89.69.44.*]
    ile milionów akcji poszło w ulice?

gdzie halina czarodziej i reszta?
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: ~jurek [78.157.165.*]
    nie sadze ze cos poszlo w ulice i dalej twierdze ze do konca stycznia 0,50zl doczekamy

pozdrawiam!!!!!!!!
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: ~radek [83.12.58.*]
    jeszcze nie dawno było, że do końca grudnia.... teraz juz styczeń;-)
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: ~melka [178.37.87.*]
    ............trzymam akcje ale czarno to widzę, 015 ......0,13 może jeszcze być do sylwestra, niestety,może myślą emisję w nowym roku............ inne akcje tez lecą w dół, ludzie robia stratę ,zeby mniej podatku zaplacić, a potem niżej odkupią,
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: ~StaraMaruda [46.174.215.*]
    i to, jak by kto nie wiedział jak wygląda nasz rodzimy tak zwany inwestor to właśnie , to jest obraz takiego inwestora, strzela z doopska przy najbardziej nadarzającej się okazji, a to bo mikołaj kiepski a to ze ludzie tanio akcje oddają a to ze pogoda kiepska i tak ciągle marudzenie, zamiast siedzieć całymi dniami i ślipić w ten monitor , zajął by się jeden z drugim czymś pożytecznym, a zapewniam, że poczuł by sie zdrowiej i mniej nerwów by cie to koszttowało, większość z tak zwanych inwestorów zgromadzonych tutaj, nie rozumie ze jak coś urosło to dla zdrowotności należy się troche obsunąć, odpocząć.Przy tym się atmosfera oczyszcza i jest zdrowiej na przyszłość, więc proszę Was przestańcie biadolić i odczekajcie cierpliwie, a jak wiadomo cierpliwość popłaca i zostaje nagrodzona
    Ja siedze na papierze od dawna, w miare wolnych środków dobieram cały czas, złożyłem nawet kolejny rachunek, by na co poniektórych akcjach, nie przekraczać progów :) radzę cierpliwie czekać miesiąc dwa, to przecież nie dlugo a warto, naprawde warto!
    no ale sami podejmujeccie decyzje, wyportkujecie sie z papiera to każdego decyzja, jak poczekam, nawet i pół rku bo warto, na lokacie ani procenta z tego nie zarobie co tu :]
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: chiron_1974 [91.150.151.*]
    Święta prawda,Ja też nie marudze i w miarę możliwości dokupuję z zysku innych akcji,czekać cierpliwie
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: ~mag123 [83.10.233.*]
    Dnia 2012-12-12 o godz. 09:56 chiron_1974 napisał(a):
    > Święta prawda,Ja też nie marudze i w miarę możliwości
    > dokupuję z zysku innych akcji,czekać cierpliwie

tak jak mówicie ..POPIERAM....DO CIERPLIWYCH ŚWIAT NALEŻY:)
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: poinformowany [37.225.142.*]
    Na dzień dzisiejszy GMK Investment LTD nie posiada nawet 5% ... Jak by przynajmniej mieli 5% musieliby podać w komunikacie spółki ...
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: ~DannySon [83.16.247.*]
    No co Ty?? Naprawdę?!!... ale Ty jesteś "poinformowany"
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: poinformowany [37.225.142.*]
    Wszystkie kupił DannySon ...
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: ~bani banani [195.74.50.*]
    a co to jest GMK Investment LTD bo nie mogę nic znaleźć W necie o nich????

wiem tylko tyle że mają ponad 16% w BGE
    gdzie członkiem rady nadzorczej jest T. Bartel.

To jeśli on tam jest to na pewno obiło mu się o uszy że niby ten fundusz chce zainwestować w digate , To dlaczego sprzedał swoje akcje ??????
    ( Uciekał od podatków czy od zarobienia dużej kasy???)
  • Re: ładnie to rozegrali... Autor: ~16 [74.63.112.*]
    sytuacja analogiczna do tej na optonet, tam tez Bartel ze Stachurą wyruch.li wszystkich bez mydełka.
    Jestem ciekaw co zrobią z Ł.K. szkoda chłopaka

Psy wieszać na nim będą wszyscy CHYBA ŻE SIĘ MYLĘ z drugiej strony za darmo tego nie robi???
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.