to żeś dowalił. Faktycznie, jajarz z ciebie. Jednak as cię bije na głowę. Jeszcze
można poczytać jego wpisy na BGE, gdy przy kursie 20 gr pisał jaka to wydmucha. Podobnie zresztą jak ty. ;-) Teraz sam się wrypał w Hotbloka. Myśli pewnie tak jak ty, że powtórzy sukces BGE. Qwa, istny cyrk :-D
Hola, hola .... to moj watek i to ja mam ewentualnie prawo, zeby kasowac posty, aczkolwiek nigdy tego nie robie bo nawet idioci powinni miec prawo glosu:)
no nie wszyscy a ten gad o nicku Hotblok to tak naprawdę, kanalia "as" pisząca pod wieloma nickami, raz z tel., raz z kompa. Balwan siedzi na forum, prawie na wszystkich spółkach i popisuje się, jaki to z niego "wielki inwestor", a tutaj wdoopił aż miło popatrzeć. :-)
no wiem, ale czy szlag by cię nie trafił, gdy czytasz, że BGE to wydmuszka, a pisał to przy poziomie 20 gr. Następny przykład to Greeneco, który wg tego nieuka, jest nic nie wart. Sam zaś wpi.erd.olił się w Hotbloka i pierdzi, jaki on to nie będzie bogaty, bo kupił po 8 gr. :-)
spokojnie koleś wyluzuj. idź się przeleć albo daj się przelecieć jak wolisz tu cię nikt nie wydyma więc po co te nerwy... ? ! wsciekł się bo stracil. też nie jest miło bo mogłem oddać po 12 ale to nie powód żeby wszystkich do okoła obrażać!!! nie jestem żadnym tym co podajesz... to że ktoś coś pisze i obraża się z tobą(jakiś ed) to nie znaczy że to muszę być ja. schów panie te nerwy bo mnie szlag trafi i zacznę cię wyzywać ale nie na tym forum bo nie będę robił darmowej reklamy (nagonki) więc daj sobie siana jak to mówia młode krówki i wyluzuj...
i nadal tweirdzę że będę wywalał obraźliwe wyzywania.