• tak pod dyskusje .. Autor: ~autor2 [83.23.81.*]
    Nie, żebym się wymądrzał, lub naganiał .. po prostu pogadajmy, o tym co mówi wykres ..

http://www.attrader.pl/charts/s/41254/MWei2rb_fUGtueds07ldiw.png
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~ax [188.125.130.*]
    Drogi autorze 2 nie ma tu formacji podwójnego szczytu. Ta formacja wystąpiłaby, gdyby kurs spadł poniżej dołka pomiędzy dwiema ostatnimi górkami. Na teraz mamy po prostu linię oporu na poziomie około 0,40, która może za chwilę zamienić się w linię wsparcia.
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~autor2 [83.23.81.*]
    ax, czyli wykluczasz mozliwość zejscia w okolice dołka pomiędzy szczytami?
    cholera wie, jak tu się ustawić, wziąłem część po 0.34, ale moze sie uda jeszcze taniej wyrwać .. poza tym malejący wolumen, coś zwiastuje, tylko co?
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~ax [188.125.130.*]
    Możliwość zejścia zawsze jest, tylko nie ma na razie sygnału sprzedaży. Myślę, że to dołek, okazja do kupna.
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~wujoT. [78.131.193.*]
    Raczej oczekuję, że w końcu spółka zostanie doceniona nie jako developer, lecz jako wynajmujący powierzchnie handlowe - dochodowe.
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~autor 2 [83.23.80.*]
    Czy wam też tak trudno wyczuć moment kupna? wrrrr :-))
    Już mnie głowa boli od myslenia. Długoterminowo spółka wydaje się perspektywiczna, tylko kto teraz kupuje na loonga .. ;-), ta zasada buy and hold juz nie działa. No nic, kupuje dzis za 70%, zobaczymy co dalej z tym czymś ..
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~Zenek [83.7.19.*]
    Myślę, że blefujesz, bo jak narazie to tylko ja kupuję, oczywiście po 0,34 w większości. Mam nadzieję, że jutro lub pojutrze a najdalej w piątek będzie info o wydaniu w dzierżawę następnej Biedronki więc będzie wszystkim żal, że nie zdążyli na pociąg na północ.
    Jak cgcecie zobaczyć ile już mam to proszę spojrzeć punktualnie o godz. 16,00 na "S" będę wystawiał przez 10 minut, potem zdejmę.
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~xn [194.181.194.*]
    przynajmniej wiadomo że jesteś wiarygodny. Najlepsi są ci bajkopisarze co kupują na dołkach i sprzedają na górkach... szacun
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~xxx [82.177.83.*]
    Zeniu a po co to robisz? Jeżeli tylko chwalisz się, to OK, niech wiedzą ile można mieć i nie sprzedawać czekając na wyżej, a jeżeli straszysz to nie dobrze.
    No trzeba przyznć że ładna suma
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~Zenek [83.7.19.*]
    Wierzę, że za rok o tej porze to dopiero będzie sumka! Tym bardziej, że nie pasuję jeszcze na "K". Na City jak było w okolicach 2,77 - 3,00 też śmiano się ze mnie jak mówiłem, że za rok będę bogaty a jednak poszło do ponad 30,00 PLN. Pozdrawiam wszystkich długodystansowców.
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~klaudi [193.111.166.*]
    Potężny obrót ;( Zaledwie połowa co mam w portfelu
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~1973 [95.40.204.*]
    Zeniu widzę ze stosujesz podobną strategię inwestycyjną.Pozdrawiam
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~ANALFABETA [89.161.21.*]
    Nie kupować jeszcze.
    Czekać na panikę.
    Wystąpi panika, kurs spadnie o 10 -15 groszy, takie Zenki i 1973 i podobni będą się tratować i będą ratować kapitał i wtedy my wystąpimy w roli zbawiciela i wybawimy ich z akcji.
    Wtedy jest szansa na zarobek, a teraz? Teraz nawet nie mają komu sprzedać.

Będzie taniej, dużo taniej, będzie płacz, kurs prawie zawsze wraca na drugie dno.

Spokój i cierpliwość - oto nasze hasło jest.
  • Re: tak pod dyskusje .. Autor: ~ttt [81.210.65.*]
    własnie juz jest panika
    twoja:)) 0,21 było drogo? no patrz jak minęło :)))))))))))))
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.