• Takie tam ... Autor: ~bau [46.205.82.*]
    Dla tych co uważają ze w firmie coś złego sie dzieje
    http://www.gowork.pl/opinie_firma,725688
    Ciekawe skąd nagle tyle roboty po tej restrukturyzacji i o jaka wielka restrukturyzację chodzi. Przeciez byly tylko zmiany w akcjonariacie :))).Niedawno nawet zwolniono administratora sieci w opennet mimo ze pracy bardzo duzo.
  • Re: Takie tam ... Autor: ~kuba [5.184.191.*]
    bau... błagam Cie nie sugeruj sie tym. Tak mądrze pisałeś a nagle zachowałes sie jak jakis świerzak !
  • Re: Takie tam ... Autor: ~bau [46.205.82.*]
    Zadzwoń do Itcare.
    To akurat było do samarytanina który głupoty pisze.
  • Re: Takie tam ... Autor: ~pete0507 [82.37.251.*]
    Te wpisy na gowork pojawily sie bardzo niedawno.Wiec kazdy z tego forum mogl to napisac.Chociazby Ty.Takze to zaden argument.
  • Re: Takie tam ... Autor: ~samarytanin [89.77.83.*]
    Mówisz, że piszę głupoty. Ja mogę powiedzieć to samo o Tobie. Skąd mam swoje informacje? Rozmawiałem z pracownikiem firmy i sam próbowałem dowiedzieć się czegoś bezpośrednio w spółce. A Ty?
  • Re: Takie tam ... Autor: ~samarytanin [89.77.83.*]
    Udało mi się w końcu dodzwonić do firmy. Napisałem wczoraj maila do bok-u, że nie można się z nimi skontaktować i przysłali odpowiedź z numerem, który działa. Maja awarię telefonów podanych na stronie i stąd to zamieszanie. Ale dalej twierdzę, że firma jest niepoważna skoro wiedząc, że ma awarię, nie informuje na stronie jak można się z nimi skontaktować. Wygląda to jednak już ciut lepiej niż przez ostatnie trzy dni, kiedy różne myśli na temat spółki chodziły mi po głowie. Jak widzisz bau, staram się być obiektywny.
  • Re: Takie tam ... Autor: ~kolekcjoner [81.219.27.*]
    mi dali cztery numery zarejestrowane na firmę Opennet - wszystkie w polkomtel s.a.
    o tych na ich stronie nie wspomnieli w ogóle
    I rzeczywiście firma co najmniej dziwna z brakiem kontaktu telefonicznym
  • Re: Takie tam ... Autor: ~re [178.252.18.*]
    firma bankrut, wspomnicie moje słowa
  • Re: Takie tam ... Autor: ~pirad [176.106.107.*]
    Zagraj w lotto jak lubisz zgadywanki
  • Re: Takie tam ... Autor: ~jk [89.228.56.*]
    to dlaczego siedzisz na forum tej s-ki , nie zawracaj sobie glowy
  • Re: Takie tam ... Autor: ~pete0507 [82.132.139.*]
    Dzis znow zapowiada sie gruby wolumen:)
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 11:00:00