Dla tych co uważają ze w firmie coś złego sie dzieje
http://www.gowork.pl/opinie_firma,725688
Ciekawe skąd nagle tyle roboty po tej restrukturyzacji i o jaka wielka restrukturyzację chodzi. Przeciez byly tylko zmiany w akcjonariacie :))).Niedawno nawet zwolniono administratora sieci w opennet mimo ze pracy bardzo duzo.
Mówisz, że piszę głupoty. Ja mogę powiedzieć to samo o Tobie. Skąd mam swoje informacje? Rozmawiałem z pracownikiem firmy i sam próbowałem dowiedzieć się czegoś bezpośrednio w spółce. A Ty?
Udało mi się w końcu dodzwonić do firmy. Napisałem wczoraj maila do bok-u, że nie można się z nimi skontaktować i przysłali odpowiedź z numerem, który działa. Maja awarię telefonów podanych na stronie i stąd to zamieszanie. Ale dalej twierdzę, że firma jest niepoważna skoro wiedząc, że ma awarię, nie informuje na stronie jak można się z nimi skontaktować. Wygląda to jednak już ciut lepiej niż przez ostatnie trzy dni, kiedy różne myśli na temat spółki chodziły mi po głowie. Jak widzisz bau, staram się być obiektywny.
mi dali cztery numery zarejestrowane na firmę Opennet - wszystkie w polkomtel s.a.
o tych na ich stronie nie wspomnieli w ogóle
I rzeczywiście firma co najmniej dziwna z brakiem kontaktu telefonicznym