• zajączek Autor: ~joshindu [109.173.162.*]
    czy może mi ktoś wyjaśnić ( a może sam zajączek ) dlaczego za każdym razem ma inny adres IP .........? może jest paru "zajączków"...........
  • Re: zajączek Autor: _zajaczek_ [31.174.92.*]
    Juz to kiedys tlumaczylem.:) zajaczek moze byc tylko jeden;) dlatego sie zarejestrowalem i pisze ze swojego konta na bankier.pl czuwaj
  • Re: zajączek Autor: ~joshindu [109.173.162.*]
    dzięki za odpowiedź, rozumiem, że te "zajączki" z innych dni i z innym IP niż 31.174.92 to nie Ty.
  • Re: zajączek Autor: procka [83.4.187.*]
    IP nie ma znaczenia - może byc za każdym razem różne - jeżeli masz wątpliwości, że ktoś podszywa się pod Zajączka, to gwarancję, że to ON dają ci te posty, w których Autor jest napisany tłustym drukiem czyli jest zalogowany.
    Ten sam Zajączek może się logowac w różnych miejscach np. z komórki - i miec wtedy różne IP, ale to zawsze będzie On, bo znał hasło do zalogowania.
    Ja też mam kilka różnych IP i ktoś mi juz kiedys zarzucił, że to nie ja, więc utworzyłam sobie konto. Neostrada też przydziela inne IP z każdym połączeniem, które powtarzają się co jakiś czas.
  • Re: zajączek Autor: ~joshindu [109.173.162.*]
    Dziękuję za wyjaśnienia. Składnia zdań i treść postów "zajączka" wskazywały raczej na jednego autora, ale kto pyta nie błądzi.
  • Re: zajączek Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    ja pier*** składnię postów analizują . ... :) pod ogon mu jeszcze zaglądnij :) masakra
  • Re: zajączek Autor: ~joshind [109.173.162.*]
    jak masz ogon to sam pod niego sobie zajrzyj, bo twoich postów to nawet nie otwieram.....
  • Re: zajączek Autor: _zajaczek_ [88.156.176.*]
    Hehehe. Pod kite orange. Pod kite:) hehehe. Dobre.nie lubie jak ludzie szukaja mentorow na forum i poznoej maja pretensje ze cos nie wyszlo. Uzywac tego co masz we łbie trzeba. Hehehe. Analiza składni. Dobre. Od jutra zmieniam styl. Bardziej mickiewicz albo słowacki:) hehehe
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.