i bedzie pieknie :) poczekaj troche z boku... popisz ze 100 postow dziennie naganiajacych na spadki a nie obejrzysz sie jak bedzie pieknie :) Wspomnisz moje słowa w okolicach duuuzo wyzszego kursu ale wtedy powiesz : ubieraja Was ! Ty za płytki jestes by zrozumiec pewne rzeczy !
Widzisz wolumen UWAGA 2,9 tys sztuk i mowisz jaka tragedia. a myslisz troche ? rusz bania !!! w jaki sposob ktos zebrał w piatek, wiesz czemu i nie zbiera od rana duzymi pakietami ? własnie po to ! jestes przykładem myslacego leszcza by wywołac włąsnie takie przekonanie. Gdyby od rana były duzy wolumen i skup wtedy bym był przerazony bo oznaczało to ze zeszła sie ulica a jest pieknie jej nie na jeszcze ! a Ty głupku płytki błagam Cie jesli udajesz z siebie takiego głupiego podnies chociaz troszeczke poprzeczke !
Ty rzeczywiscie jestes głupi chłopino. Kto sie meczy to sie meczy piszesz dziennie po 50 postów takich samych. Pluja na Ciebie wszyscy a Ty dalej swoje. "Naród piekny tylko ludzie ku.... "
Powiem Wam tak, mamy dwóch aktorów na dwóch spółkach. Tutaj "re" nagania na spadek do 2 zł, natomiast na Inventi gośc z nickiem "ivt" nagania na 50 gr, ale oświadczył przynjamniej, ze sprzedał po 82 gr. Re tego nie powiedział ale jestem święcie przekonany, że sprzedał ze stratą i usilnie chce odrobić. Więc z całego serca ci życze re, żebyś kupił za 2 zł i sprzedał po 50 gr w akcie desperacji. 0,50 zł tu jest niemożliwe ale jak piszesz głupoty to czemu ja nie moge popisać.
Tak wszyscy nadajecie na re bo jesteście sfrustrowani, że kurs nie rośnie i nie ma żadnych wytęsknionych "inf". I bliżej ma re do swoich przepowiedni niż Wy pozostali do swoich. A wtedy to on napisze "a nie mówiłem". Tylko że jak cena spadnie nawet nie poniżej 2 zł tylko poniżej 2,20 zł to będzie oznaczało definitywny koniec wzrostów i kupowanie po takich cenach to będzie samobójstwo.
Re, sprzedales i teraz chcesz kupić za 2 zł. Jeszcze nagonisz, że bedzie za 2 tygodnie stało po 30 zł ;) to normalne, kto ma chce zeby rosło, kto nie ma, chce kupic tanio.