scenariusz bardzo prawdopodobny, marazm, akcji coraz mnie widac ze te zebrane w piatek sa w silnych rekach, wolumen 2,9 K wiec "handluja" sobie leszczyki, Czyzby ktos zbierał nie robiac szumu ? gdyby dzisiaj był od rana duzy plus poł giełdy by przylazło a tak umiejetnie pewnymy krokami zbiera. Dzisiaj mysle ze moze byc ciekawie w drugiej czesci dnia bo ze ciekawie bedzie w tym tyg jestem pewny !!!!!!!
każdy pisac może i ci co posiadają akcje i już widzą 10 zł i ci co chcą kupic akcje jak najtaniej i wieszczą 1grosz ale prawda jest tak że jedni i drudzy mają gówno do powiedzenia i gówno wiedzą
a może re ma racje
trzeba zjechać na 1.8zł--- niech się coś dzieje
a nie takie ble ble ble
niech ktoś konkretnie zagra
góra ---duł góra---duł
wtedy się okaże kto ma jaja.
DUŁ - to mam jak się patrze co reprezentujesz sobą !
a wracając do tematu.. po co zjeżdżać do 1.80 zł ? jak Ty i Twoi koledzy i tak przyjdą powyzej 3.50 zł żeby coś skubnąć bo wtedy bedzie "warto" :) Bardzo fajnie ktos tu pogrywa.
a ja własnie przed chwila wrózyłem z fusów i pokazała sie liczba... o dziwo 3 . tak tak leonie moje wrózenie nie moze sie mylic a do tego dochodzi Twoja wrozka wiec NA PEWNO bedzie 3 zł ! badzmy powazni. 3 zł bedzie w najblizszym czasie ale nie piszmy takich głupot.
A co Ty mądrego napisałeś? Będzie 3 zł. Co w tym mądrego? Znów pojawiają się nowe nicki z wieszczeniem wzrostów. Powodzenia w ogłupianiu. Co to za spółka, do której od trzech dni nie można dodzwonić się?