Sam chciałbym wiedzieć . Jak nie chcecie to może na nicolasw010 at gmail.com.Jak można to dajcie swoje meile.Jest tu wyjątkowo dużo obeznanych z tematem, to czekam na linki wypowiedzi przemyślenia ale nie w stylu rakieta ,kosmos bankrut.
No nie , bronisz sypaczy ? Jesteś jednym z nich? A niech sypią jak mają co i odwagę to zaraz znajdą się chętni. Ja również dokupie i oni będą w d......
Wydaje się że to koniec sypania , przynajmniej tak wynika po piątkowej sesji. Więc może być duża kolejka z lewej . To zależy kto przejmuje pakiet kontrolny
Coś tu dziwne nikt nie chce napisać do mnie? Wzrosty się szykują , to cisza!
Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 48/2012
data dodania 2012-12-14 10:31:35
spółka ATONHT
Raport miesięczny Spólki ATON-HT za listopad 2012r.
Zarząd Spółki ATON-HT S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Spółka") przekazuje do publicznej wiadomości raport miesięczny za listopad 2012 roku.
Podstawa prawna: Pkt. 16 Załącznika do Uchwały Nr 293/2010 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 31 marca 2010 roku - "Dobre Praktyki Spółek Notowanych na NewConnect".
Załączniki: Raport miesięczny listopad 2012 ATON-HT.pdf rozmiar: 303.9 kB
Osoby reprezentujące spółkę:
Ewa Błażejowska - Wiceprezes Zarządu
Zbigniew Klóska - Wiceprezes Zarządu
Czytam i ...
4. KALENDARZ INWESTORA, OBEJMUJĄCY WYDARZENIA MAJĄCE MIEĆ MIEJSCE W NADCHODZĄCYM MIESIĄCU, KTÓRE DOTYCZĄ SPÓŁKI I SĄ ISTOTNE Z PUNKTU WIDZENIA INTERESÓW INWESTORÓW.
1. 14 grudnia 2012 roku – publikacja raportu okresowego za listopad 2012r.
nie wierzę . Czy Pani i Pan podpisują ? Jak tak to nie czytają !! Przecież to rozbój !!!!!
Chyba że nie jest planowana emisja !!!!! I nic o niej nie wiadomo.
A może to jest tzw freudowska pomyłka ? Zarząd już wie że emisja może się nie udać więc pomimo tego że jest zapowiedziana nie wpisuje jej do raportu :)))))))
Wiem nie jest to śmieszne ale co można zrobić z tą bandą
czy tutaj specjalnie ktos doluje kurs?-same komunikaty o sprzedazy po pare tysiecy akcji,a na koniec jeszcze jakas korekta zawiadomienia o sprzedazy sprzed paru miesiecy,a ciekawe co z SITA-bedzie umowa do konca roku jak pisali,czy nie?