• do swojaka Autor: ~tomek [77.252.99.*]
    przyznaj że nawaliłeś i naganiałeś!!
  • Re: do swojaka Autor: ~elzor [83.5.124.*]
    Dnia 2012-12-08 o godz. 16:30 ~tomek napisał(a):
    > przyznaj że nawaliłeś i naganiałeś!!
    dziwi Cię to? Słupy waliły w piątek ile wlezie.
  • Re: do swojaka Autor: procka [83.4.159.*]
    Sorry, że się wtrącam, może nie powinnam, bo nie jestem Swojakiem, ale coście się tak Go uczepili ?

Przecież dużo osób obstawiało, że pójdzie gładko i z sesji na sesję będzie coraz wyżej, a tu mamy niespodziankę, bo nikt nie przewidział, że przejęcie będzie poprzedzone sponiewieraniem akcjonariatu...
    Oczywiście zakładając, że to przejęcie będzie, ale ja tak póki co przyjmuję.
    Trzeba przyznac, że metoda jednak trochę nieludzka...

• Re: do swojaka Autor: ~raf [62.61.37.*]
    to przez te wyskoki w zeszłym i na początku tego tygodnia, weszło paru zrobili kółko zarobili ładny %..wiedzieli kiedy i jak hrabia pisał cały weekend zapewne ugrał swoje i poszedł dalej.....
    Procka według Twojej wiedzy i wglądu do listy, czy jest szansa, że zapadną we wtorek kluczowe decyzje dla spółki.....czy to jeszcze nie ten czas....
    czytaliście to

http://speedblog.pl/2012/11/12/wylali-mnie-nie-ma-co-krecic/#comment-26050

• Re: do swojaka Autor: procka [83.7.121.*]
    Powiem Ci, że jak obserwuje, co się tu dzieje, to już niczego nie jestem pewna.
    Ale moim zdaniem przejdą wszystkie zaplanowane uchwały, bo żadnego kworum byc nie musi, a przyjmując, że jest jakiś "nadrzędny plan", to myślę, że w tym zakresie nie będzie niespodzianek.
    Natomiast zawsze mogą sie okazac różne nowe rzeczy, które wcale nie wynikają ani z projektów uchwał ani z listy - tzw. niespodzianki.

Szczerze mówiąc na takie niespodzianki własnie liczę, tylko równie dobrze mogą one wyskoczyc albo w liście Pana Prezesa np. juz 10 grudnia, albo dopiero po Walnym.
    Podkreślam - ja tylko zgaduję, bo nie posiadam żadnych konkretnych informacji w tym zakresie (pomimo posiadania listy) - niestety...
  • Re: do swojaka Autor: ~Darekk [46.134.14.*]
    to identyczna sytuacja ja na kolastynie troche cierpliwosci
  • Re: do swojaka Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    Tomek czy ty masz problemy z czytaniem i zrozumieniem tekstu ,napisałem IG spółka 2012 r. oczywiście dalej to podtrzymuje,do końca roku mamy jeszcze kilkanaście dni ,a jeżeli ty oczekiwałeś że stanie się to w ciągu 3 dni to sory
  • Re: do swojaka Autor: lechm2 [89.238.47.*]
    Pierwsze obrażone osoby już są oberwało się Swojakowi, czekamy na resztę osób;)
    Następnym krokiem (pewnie w następnym tygodniu po walnym) będą chcieli "leszcze" złożyć zawiadomienie do prokuratury, KNF itd.
    Można stracić pieniądze, ale pozostanie Nam się śmiać z osób które liczyły na "pewne" zyski.
  • Re: do swojaka Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    fajny thriller z ofiarami, tylko odcinki mogliby puszczać częściej. Będzie dużo krwi.
  • Re: do swojaka Autor: ~CPH [93.167.53.*]
    Jaki thriller tu bardziej tragikomedia z zkonczona dramatem. POwiedz lepiej ile chcesz zebrac perelek :-). Pewnie jestes platnym naganiaczem na spadki, oplacanym przez slupuy co chca zebrac jak najwiecej. :-)
  • Re: do swojaka Autor: ~tomek [77.252.99.*]
    no dobra ...zobaczymy za dni parę
[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.