przynajmniej wg danych na stronie www ;)
http://igroup.pl/index.html?id=220
oczywiście ludzie z nowego zarządu (prezes i RN) nie zwracają uwagi na takie błędy, a to oczywiście świadczy o ich amatorszczyźnie i dalszym ignorowaniu akcjonariuszy itp.
albo oni też są tu tylko na chwilę, tak jak poprzedni zarząd :))
co do tego, ze byli na chwile nie bylo watpliwosci. Wystarczylo popatrzec w ich cv i pesele. 3/4 garnitur prawnikow. Ale kto musial pisac te paragrafy. Jutro wroci kolega MS i bedzie pozamiatane. Siedzi z prawnikami i sie glowia.
mialem przeczucie, ze Ty to wychwycisz. Co do przedostatniego to prosta sprawa, ci prawnicy sa od pisania papierow na walne i pilnowaniu by nie bylo bledow. Co do ostatniego zdania to to tylko. ....... takie moje gdybanie. Na chlopski rozum mario nie poszedl plakac w kat tylko sie wzial do roboty. Zainwestowal zapewne rzeczywiste pieniadze a chciano go wydy... No to sie uparl.....zapewne oczywiscie:-)
Właśnie cały czas biorę takie rozwiązanie pod uwagę (nie pisząc o tym głośno), tylko nie wiem jak pogodzic tą koncepcję z - podobno pewnym (przynajmniej wg Parkietu i Zajączka) - przejęciem przez Pana W.
No ale chyba już niedługo zaspokoimy swoją ciekawośc...:)
Jeszcze dodam, że do myślenia daje fakt, iż dzisiaj zaczęła działac strona www.igroupsa.pl, która pasuje do wariantu PI - to chyba nie przypadek...
Myślałam, że podadzą uchwały i nowy skład Rady N., ale chyba się nie doczekam.
Na innych wątkach zmaltretowani dzisiejszą sesją akcjonariusze mówią, że będzie ciężka noc, niektórzy nawet piją..., a ja chyba idę spac i nastawiam się, że 12.12.12 będzie bardzo pozytywnym dniem :)))