W moim odczuciu była dzisiaj nieudana próba przejścia ceny emisyjnej. Wyszła podaż, więc sternik zszedł niżej i odbiera towar od niecierpliwych. Chyba nikt nie myśli, że tutaj cos się dzieje "samo z siebie" :) W przyszłym tygodniu duże szanse na przejście 1 zł, byćmoże jednak dopiero bliżej czwartku-piątku.
Każdy może mieć swoje zdanie. Ja sądzę, że chce to odebrać spowrotem podaż w okolicy 1 zł niżej i dopiero wtedy mocniej podciągnąć w górę. Do tej pory też tak było, jak choćby był popyt w okolicy 60 gr i potem coraz wyżej...
skąd to wiesz?
z twojej wypowiedzi bije taka pewność, że wydaje się niemożliwy inny scenariusz...
a może będzie zupełnie inaczej - strzelasz tak czy wiesz?
Spojrz na historie spolki, zawsze tak bylo ze spadki spadki potem zapowiedz na wielki wzrost a tu lekki minus i potem nastepne 7-8 sesji wzrostowe... wystarczy analiza wykresu..
moim zdaniem kurs dojedzie w okolice 1,1-1,2 i jezeli to przebijemy to kierunek 2zl chyba ze po drodze wpadnie jakies niespodziewane info to wtedy nie woadomo co sie stanie sie :P
Historia jest taka ze jak sa ladne wzrosty to pierwsze kilka swiec powinno byc biale i rowniutko odmierzone a tu juz na drugiej sesji od dna wahania 20% co moze zniechecic do spolki.
Poza tym na rynku pojawilo sie sporo innych grzanek co ladniej ida jak MGM, GRP, AZC, KKH, ktore moga odciagnac kapital spekulacyjny w przyszlym tygodniu.
Moje zdanie jest takie, że nie zdziwi mnie ponowny atak na 1 zł na początku tygodnia. Po co grubasowi odbierać towar po 90 gr. jak może odebrać niżej po 70-80 gr.? Cena emisyjna na wyciągnięcie ręki.
Kolego chyba "skąd":)
Znikąd, obserwuje spółkę i obroty na podstawie notowań i nie sądzę, żeby taki popyt "od tak" postawiła drobnica. Tyle w temacie. Pożyjom-zobaczym:))