Panowie cierpliwości już niedługo będzie odpalanie, a profit będzie liczony nie w dziesiątkach ale w setkach procent.
Tak że czas to pieniądz ,cierpliwość zawsze procentuje zyskiem
papier zbierałem po 20gr a teraz myśle jak tu wywalić, strata za 4kw będzie duża.
ktoś usilnie przerzuca papier między sobą, wycofuje zlecenia kupna. ciężko sprzedać a sypnąć nie ma komu bo brak popytu, jawne ubieranie leszcza:)
Teraz wiadomo kto kupił po 20gr i sypał po22,24 teraz jak papierek kosztuje 33 i bedzie duzy wzrost to masz wyrzuty sumienia że puściłeś tak tanio.
Zabrakło ci papierków i znowu byś chciał kupić po 20 ale te czasy promocji się już skończyły
Tylko nie rozpaczaj w sumie nie masz strat,ale zyski masz ha ha ogromne
Podstawa gry na giełdzie to trzymanie papierków na dłuższy okres a nie sprzedaż na krótko
Współczuję ci
do krakra
Nie jest możliwością coś sprzedać czego się nie posiada
A wczoraj szły papierki po 32 gr i można było spokojnie sprzedawać,ja już wcześniej pisałem że kupowałem po 40,36,24 ale nie sprzedam poniżej 1,5 zeta bo akcje są tyle warte
~krakra-daj spokój chłopie taniej już nie kupisz .W poniedziałek rano pakuj się bo pojedziemy dalej.A ta duża strata to z czego ona miała by wyniknąć!!! śmiechu warte to co piszesz.