z całym szacunkiem ale nie podniecajcie sie tak tym wzrostem,
to ze spolka jest zgnojona to jet jasne, poza tym po takim spadku od wynikow
odbicie sie nalezy, zobaczymy jak kurs sie zachowa na kolejnych sesjach
druga sprawa to ciszej jedziesz dalej zajedziesz ....))
nie wydaje wam sie ze te spasluchy z fundow czytaja ........
myslisz, ze te spasluchy wezma pod uwage co tu jest pisane ??? hahaha
Nie namawiam do kupna akcji -indywidualna sprawa- czekanie do 1zł i kupno to juz moze byc ubiór... haha
jest luka na 0.98 do zamkniecie... ostatni spadek to zamkniecie luki 0.62-0.63
Proszę pana stacji odjazdów i przyjazdów będzie dość dużo w roku 2013 jak przełoży się tona kurs Westa ?
Nastroje na rynkach itd.
Mam przeczucie że DT dzisiaj zostaną bez akcji i może już nie być możliwości zejścia poniżej 0,90 no no ciekawe ?
Piękna wymiana i realizacja zysków tak właśnie tworzy się odwrócenie spadków dla wielu z nas rok 2013 na tym walorze powinien być tłusty
.
A teraz aby nie zapeszać niech nastąpi realizacja i wymiana akcjonariatu DT longowcy powinni zacząc realizować zyski od kwietnia 2013 :))) najwytrwalsi poczekają na pompkę fundów.
Do miłego i nie zapeszać luka się zamyka powolutku.
Przy tak skromnym ff sygnały można generować na wszystkie mozliwe sposoby proszę nie zwracać na to uwagi.
Makrele się obudziły i można zauważyć po prawej stronie nawias podaży.
Skup prowadzony do 0,98 mszą tego papieru trochę odkupić, inwestorzy przy 20% trudno podjąć decyzję zakupu stąd tak a nie inaczej bardziej zapobiegliwi i tak kupią tworząc zamknięcie luki wtedy ruszy to bardzo mocno. Rynki czerwone a tu mała iskierka i up.
Przyzwoity obrót w dość dziwny sposób zamykane jest 0,70 i próba 0,80.
Wiele się można nauczyć Makrele powrócą z urlopów wymęczą na maksa do zamknięcia nawiasu i zrobią swoje.
Longowcy tu grają o grube złote nie przeszkadzając DT którzy robią obrót i próg pod zbieranie w dość niskich cenach.
Ktoś nie wytrzymuje proponuję nie zaglądać macie około 10k DT mozna zarobić dniówkę , 100k i więcej ja czekam Moon i inni .
Jak narazie to jeszcze jest mały obrót.
Płochliwi i tak nie wytrzymują:)
A następnie.
Chwila zawachania i strzał:)
I znowusz lament, "A MOGŁEM JEDNAK DOKUPIĆ"
Na giełdzie tylko jeden kupuje na dołku i sprzedaje na górce taka jest zasada.
Moim zdaniem ci co chcieli kupić duże pakiety już to zrobili DT i tak dzisiaj oddadzą i sprawa się pięknie zamknie.
Wpatrywanie się co sesja w arkusz to tez choroba i nie warto DT tak z tego żyją ja bym poczekał na przebicie 1,05 i wtedy mozna okreslić kto czym gra i jaki jest zasięg wzrostów i korekt w poszczególnych falach, korekta w trakcie sesji i proponuję nie zaklinać wzrostów ni spadków gdyż to nie ma sensu. Inwestor widząc 15% na zielono kupi podczas ciagu zdroworozsądkowo pozostawi decyzję do 2 stycznia 2013 . kupujący na long. jeśli tego nie zrobili zakupią jeszcze dzisiaj mając duże paczki po prawej.
Wiem jedni pisałem o tym przy 65 groszach lepiej mieć ten papier teraz niż przy 2 czy 3 zł moim zdaniem. A kiedy co nastąpi któż to raczy wiedzieć, ostrozność jak zawsze na giełdzie i udanej zabawy sylwestrowej ci co kupowali i kupują nadal będą życzyć innym powodzenia a co chcą słupki i makrele i ile chcą w tym roku wyciagnąć będziemy tego świadkami.
Dla balujących w poniedziałek udanej zabawy i zdrowych trunków.