• cała prawda Autor: ~remigiusz [188.33.151.*]
    co bysmy tu nie mowili, nie jest dobrze!
    sypia caly czas, jak by mialo byc tak super to chyba nikt by nie ryzykowal sprzedajac 2 dni przed walnym!
    Podobna sytuacja byla przed zatwierdzeniem ukladu, kazdy liczyl na 1 zl a cena akcji spadala z dnia na dzien po parenascie procent! i gdzie dzisiaj jestesmy, sami widzicie, to samo bedzie w nastepnym tygodniu niestety nic nowego, 0,20 - 0,30 to jest chyba max na tej spolce.
  • Re: cała prawda Autor: ~spoko [83.22.225.*]
    widać jesteś tu od niedawna
  • Re: cała prawda Autor: lechm2 [158.75.81.*]
    Spoko widać właśnie ktoś sprzedał jednym zleceniem 360k papiera po 26gr, jak tak dalej pójdzie to na zamknięciu będzie 21gr.
    moim zdaniem wszystko jest umówione myślisz że to wszystko ulica odbiera to wszystko jest ładowane do jednego wora
  • Re: cała prawda Autor: ~remigiusz [188.33.151.*]
    0,25 sypanie sie zaczeło,
    może i nie ulica to odbiera, ale co to ma za znaczenie jak kurs spada, wolałbym zeby ulica to brała i kurs w drugą stronę szedł.
    przeżyłem z tą spółką już nie jedno i takie numery na tej spółce to już mnie wogóle nie ruszają a jak ktoś chce to niech wychodzi tylko niech później nie ma pretensji , przecież to widać gołym okiem że to wszystko jest umówione
    Oczywiście całości nie bierze ulica, ale nie na tym rzecz polega żeby sypać taką ilością akcji, tutaj nawet nie ma jednego większego akcjonariusza (powyżej 5%).
    i właśnie o to chodzi żeby tak myśleć a, co byś powiedział jak za parę dni okaże się że ktoś ma duży pakiet akcji i ff okaże się inny
  • Re: cała prawda Autor: ~miś [89.191.162.*]
    ktos koniecznie chce uwalic kurs do 20groszy
    Spoko, tylko jakbyś nie zauważył w przeciągu tego tygodnia wolumen był wysoki, w poniedziałek przy wzrostach, reszta dni to spadki i wywalanie papiera, sądzę, że około 2mln zostało wywalone, raczej tego nie zbiorą od leszczyzny tak szybko.
    Jeśli mamy gdybać to co byś powiedział gdyby na walnym "nikt" się nie pojawił?
    mogą wywalać, mogą wymieniać sie ale prawda jest taka ze złowtowki to tutaj nie zobaczymy, jak po takich infach wczesniejszych gł.klepniecie ukladu nawet speluła nie potrafila do zeta podbic to teraz tym bardziej z takich poziomow nie dojdzie nawet po info kto wchodzi. Max to 0,40-0,50.
    nie ma sobie co mydlic oczu, miała być spóka roku, a jest porażka roku!
  • Re: cała prawda Autor: ~cph [77.66.1.*]
    za duzo myslisz, ja bym dobieral. do konca roku 2 zeta a do swiat przejecie.
    mam gwarancje zajaca.
    przy 40groszach chyba to puszczę
    Miś optymista z Ciebie, jak na walnym nie będzie konkretów to żeby nie trzeba było puszczać po 4gr.

Trzymam kciuki, prezes do 10.12 miał podać "plan", 11.12 walne, harmonogram jest napięty, mam nadzieję, że przełoży się to jakoś na kurs.
    lechim2 najważniejsze jak napisales, oby sie przelozyło to wreszcie na kurs !
    po tym co sie tu wyrabia, to kurs nie przekroczy 60groszy
    tak jak wczesniej pisalem tez tak mysle ze jak beda pozytywne infa to max 0,40 - 0,50
  • Re: cała prawda Autor: ~nektary [77.115.247.*]
    nie wiem kto to odbiera
    ale chyba nie ulica

dziwna spółka tak jakby bez właściciela ff prawie 100 % , dziwne ?
  • Re: cała prawda Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.116.*]
    Niebawem wpadniecie w taki szok, że wam buty pospadają :)

Ja kupuję a wy róbcie co chcecie.
  • Re: cała prawda Autor: ~dany [46.113.130.*]
    cos czuje ze rozbiora dzis te 0,28 i przebijemy widly
  • niema tego złego co by na ............... Autor: ~nektary [77.115.247.*]
    ........dobre nie wyszło

im wyższy free float, tym wyższa płynność danego papieru, a co się z tym wiąże łatwiejszy obrót danymi walorami.
  • Re: cała prawda Autor: ~remigiusz [164.126.116.*]
    Witam,
    Powiem tylko , a nie mowilem !
    Spółka DNO!
    porażka na całej linii!
[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.