można mieć np. to, że nikt przy zdrowych zmysłach, w czasie największego sezonu i w czasie największej ilości pracy nie odwołuje menadżerów i nie wstawia do spółki ludzi słupów. To nie państwowa posada i zarząd nie jest od pierdzenia w stołki, tylko od pracy na pierwszej linii frontu.
murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść - proste
zapamiętaj jedno, w bieznesie nie ma sentymentów.
wierz mi, że Nowakowska miała zostać do końca roku, ale nie szło z tą kobietą wytrzymać.
tak swoją drogą, jeszcze nie dawno Nowakowska była opasła świnką co Was wydymała i inne inwektywy pisaliście pod jej adresem.
P.S.
ja twierdzę, że dzięki "tym słupom" teraz w końcu coś się ruszy.
patrząc na poczynania "słupów" gratuluję olbrzymiej wiary! zarządzanie firmą nie opiera się na wiedzy podręcznikowej... ale w dużej mierze na umiejętnościach praktycznych. Jeżeli zarządzasz firmą jako przedsiębiorca to walczysz o jej byt, dobre imię i wyniki finansowe a jeżeli jesteś zarządzającym finansistą to walczysz tylko o zysk w portfelu...
dzisiaj będzie 1 milion na sprzedaży !
-------------------------------------------------
nie SPRZEDAWAĆ !
jednym zleceniem kupi to Karkosik i będzie super info .
NOWY ROK -kurs 0,20 PLN
----------------------------------
a może nawet 0,30-0,50
Jak widzę objawy towarzystwa typowe dla niezdecydowania rynku po dużych spadkach. A fakty są takie, że RSI pokazuje wyciszony trend wzrostowy, a tak niskiej zmienności to dawno walor nie doświadczył. Mało już sprzedają po 0,15 i ciężko kupić nieco więcej, więc zapewne trzeba będzie uzupełnić po 0,16, tym bardziej, że widać już sporą dywergencję AD od początku października.
Tak to już jest, że gdy zaczyna być lepiej rynek jest ślepy, a woli kupować marzenia. Jedna informacja o przyznaniu kredytu czy podpisaniu umowy faktoringowej i 0,15 będzie wspomnieniem. Kto wie w czym rzecz, zbiera jak inni się boją.
Patrz dokąd zmierza krążek, a nie gdzie jest............ (WB)
o jakim przyznaniu kredytu piszesz? Mirka może pomarzyć o kredytach w bankach.... a o faktoringu jak zaraportuje q4 też będzie mogła pomarzyć...... raczej 10 groni będzie;-(
Kredyt obrotowy zabezpieczony cesją wierzytelności i pomostowa pożyczka z RBC - najbardziej prawdopodobne warianty. Czy sądzisz, że jeśli przyzwoity samochód dostawczy ale bez paliwa jest sprawny i może pracować nie znajdzie się żaden dostawca paliwa? Na paliwie też się zarabia, nieprawdaż? Jakie są według Twojej wiedzy obecne wskaźniki zadłużenia MIR? Czy uważasz, że już nigdy kurs nie będzie wyżej od 16 groszy? Czy nie akceptujesz ryzyka inwestując na giełdzie?
Ja jestem zdania, że obecna cena warta jest tego ryzyka, a jakie są Twoje odpowiedzi?
Dnia 2012-12-08 o godz. 21:35 ~ZORRO napisał(a):
> Kredyt obrotowy zabezpieczony cesją wierzytelności i
> pomostowa pożyczka z RBC - najbardziej prawdopodobne
> warianty. Czy sądzisz, że jeśli przyzwoity samochód
> dostawczy ale bez paliwa jest sprawny i może pracować nie
> znajdzie się żaden dostawca paliwa? Na paliwie też się
> zarabia, nieprawdaż? Jakie są według Twojej wiedzy obecne
> wskaźniki zadłużenia MIR? Czy uważasz, że już nigdy kurs
> nie będzie wyżej od 16 groszy? Czy nie akceptujesz ryzyka
> inwestując na giełdzie?
Ja jestem zdania, że obecna cena
> warta jest tego ryzyka, a jakie są Twoje odpowiedzi?
> Pozdr.
moim zdaniem....
a) wszystkie wierzytelności są już zastawione...
b) po zmianie zarządu ryzyka wzrosły....
c) teraz w Mirce rządzi fundusz, a fundusze rzadko martwią się o spółki, cwaniakują tylko jak kasę wyciągnąć.... a nie jak budować wartość.. jeśli akcje pójdą do góry to tylko po to, aby na spekulacji wywalić i ubrać leszczy. RBC to nie są fachowcy od budowania, tylko od restrukturyzacji i od szybkich deali. Niestety...;-(
dzisiaj piękny DZIEŃ ODWROTU !!!
----------------------
tylko 30 zleceń na sprzedaży i pewnie tych co kupili po 0,15
jedno zlecenie i po krzyku
silny WZROST przed nami.
na kupnie po 0,15
------------------------------
NIE SPRZEDAWAĆ !!!
będą brać po 0,16
potem po 0,17
a potem zabraknie nawet po 0,20
Dnia 2012-12-10 o godz. 09:53 ~byk napisał(a):
> dzisiaj piękny DZIEŃ ODWROTU !!!
----------------------
> tylko 30 zleceń na sprzedaży i pewnie tych co kupili po
> 0,15
jedno zlecenie i po krzyku
silny WZROST przed nami.
> na kupnie po 0,15
------------------------------
NIE
> SPRZEDAWAĆ !!!
będą brać po 0,16
potem po 0,17
a potem
> zabraknie nawet po 0,20
Widzę że lekarz ci nie pomógł. Może spróbuj u weterynarza, boś ty przecie byk
ja mam kupione po 0,15
a trzymam żeby zarobić
------------------------
więcej -
jak spadnie to dokupię
jak więcej spadnie to jeszcze więcej dokupię
i tak do 1 złotówki lub do 1 grosza !!!
Pozdrawiam tych DZIELNYCH POSIADACZY /którzy trzymają/ tego ciekawego waloru !
brawo dla posiadaczy- już nikt nie chce oddawać za wszelką cenę
przecież ,,ktoś,, chce skupić za bezcen
a potem ogłosić pozytywne info.
obrót 456 sztuk