Ciekawe co nastąpi dalej na tym walorze ?
Widzę spekulanta 24 on często udziela się na NC zresztą przeglądam jego stronę internetową co jakiś czas .
Mały ff ale duża zmienność papieru można zarobić jak dołączy się rynek .
Ciekawe czy jest tu już wyzbierane ?
spółka dynamiczna to i nie ma komu zawsze sprzedawać
obroty pojawią się na pewnym poziomie ceny godnym do realizacji\sory ale debiut ponad rok temu po 4 pln emisja, w tym czasie spółka poszła do przodu, zaś cena nie wróciła jeszcze do ceny emisyjnej
A co tu może się stać ? Nie ukrywam przyglądam się tej spółce nie tyle co pod kątem fundamentalnym, a raczej spekulacyjnym. Cały czas zastanawia mnie jedna rzecz, co się stało z akcjami, które kiedyś ktoś ode mnie dostał. Czy są już w rynku, czy ktoś je nadal trzyma. Były to poziomy między 5, a 6 złotych.
Dla mnie fundamentalnie w skali od 0 do 10 jest 2 i nie piszę tego złośliwie tylko tak jak jest. Może kontrakty przyjdą, może nie. Tego nie wiemy. Jedno jest pewne, dali ciała z początku. Kompletnie nie wstrzelili się w rynek.
Brak podaży jest dla mnie ewidentnym sygnałem do wstrzymania się z inwestycją w Weedo.
akcje zassało CDE SA
a na bieżacą zanalizuj raport, dopiero wdrażają sprzedaż
jak będą wyniki za 4 kwartał będzie po zawodach.\nie sztuka oceniać przeszłość, sztuką ikluczem do sukcesu jest oszacować przyszłość
dla mnie w tej materii zawodowcem jest wiesiu r,załozyciel tego rynku o nazwie gpw, a on twierdzi że cena zawiera przyszłosć nawet z horyzontem do 20lat.
jak weedo zarobi pierwszą bańkę a to kwestia czasu raczej niż czy zarobi, to wówczas spółka skoczy na wycenę 20 mln, ale ja wolę mieć papier po złociszu niż po 6, jak pisałeś
pozdr:)
Jak patrzę na to obiektywnie wydaje mi się że przed świętami jeszcze pójdziemy w górę! Spółka naprawie jest godna uwagi, nie znalazłem nic co mogłoby wskazywać że jest coś nie tak.