• Obrót Autor: ~Ital [178.181.195.*]
    Ciekawe co nastąpi dalej na tym walorze ?
    Widzę spekulanta 24 on często udziela się na NC zresztą przeglądam jego stronę internetową co jakiś czas .
    Mały ff ale duża zmienność papieru można zarobić jak dołączy się rynek .
    Ciekawe czy jest tu już wyzbierane ?
  • Re: Obrót Autor: ~mm [178.36.195.*]
    ukrytych zleceń na S raczej niewiele. można się przekonać na fixie , jak niektórzy badają ;)

wg mnie te poziomy są wyzbierane.
  • Re: Obrót Autor: analytyk [178.181.249.*]
    spółka dynamiczna to i nie ma komu zawsze sprzedawać
    obroty pojawią się na pewnym poziomie ceny godnym do realizacji\sory ale debiut ponad rok temu po 4 pln emisja, w tym czasie spółka poszła do przodu, zaś cena nie wróciła jeszcze do ceny emisyjnej
  • Re: Obrót Autor: spekulant24 [178.36.98.*]
    A co tu może się stać ? Nie ukrywam przyglądam się tej spółce nie tyle co pod kątem fundamentalnym, a raczej spekulacyjnym. Cały czas zastanawia mnie jedna rzecz, co się stało z akcjami, które kiedyś ktoś ode mnie dostał. Czy są już w rynku, czy ktoś je nadal trzyma. Były to poziomy między 5, a 6 złotych.

Dla mnie fundamentalnie w skali od 0 do 10 jest 2 i nie piszę tego złośliwie tylko tak jak jest. Może kontrakty przyjdą, może nie. Tego nie wiemy. Jedno jest pewne, dali ciała z początku. Kompletnie nie wstrzelili się w rynek.

Brak podaży jest dla mnie ewidentnym sygnałem do wstrzymania się z inwestycją w Weedo.
  • Re: Obrót Autor: analytyk [188.147.116.*]
    akcje zassało CDE SA
    a na bieżacą zanalizuj raport, dopiero wdrażają sprzedaż
    jak będą wyniki za 4 kwartał będzie po zawodach.\nie sztuka oceniać przeszłość, sztuką ikluczem do sukcesu jest oszacować przyszłość
    dla mnie w tej materii zawodowcem jest wiesiu r,załozyciel tego rynku o nazwie gpw, a on twierdzi że cena zawiera przyszłosć nawet z horyzontem do 20lat.
    jak weedo zarobi pierwszą bańkę a to kwestia czasu raczej niż czy zarobi, to wówczas spółka skoczy na wycenę 20 mln, ale ja wolę mieć papier po złociszu niż po 6, jak pisałeś
    pozdr:)
  • Re: Obrót Autor: ~Olivier [213.156.114.*]
    Jak patrzę na to obiektywnie wydaje mi się że przed świętami jeszcze pójdziemy w górę! Spółka naprawie jest godna uwagi, nie znalazłem nic co mogłoby wskazywać że jest coś nie tak.
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.