Dnia 2012-12-06 o godz. 14:45 ~John napisał(a):
> Dobrze by było dzisiaj odbić od 0,60. Kupować, ja już
> kupiłem po 0,64. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no można było i nadal można taniej ale ciężko wyczuć dołek, jedno jest pewne prawie 75% FF dziś się przemieliło co prawda pewnie z 25% z tego to DT ale nawet połowa FF to bardzo dużo
Jutro zlecą się tu wszyscy jak muchy hehehe
Teraz jest okazja . Jutro będzie pompa i problem z zakupem wisżcych akcji na górnych widłach.
Dziś zbieranie - jutro odpał!!!
Dnia 2012-12-06 o godz. 16:29 ~money napisał(a):
> Jutro zlecą się tu wszyscy jak muchy hehehe
Teraz jest
> okazja . Jutro będzie pompa i problem z zakupem wisżcych
> akcji na górnych widłach.
Dziś zbieranie - jutro odpał!!!
bardzo możliwe jest to co piszesz - na MGM też już nikt nie wierzył i wyrzucali nawet poniżej 2zł dziś na widłach 3,27
akcjonariusze serii B złożyli zobowiązania w sprawie czasowego wyłączenia zbywalności posiadanych przez nich
akcji serii B. Na mocy wspomnianych umów czasowego wyłączenia zbywalności akcji, osoby te zobowiązały się,
iżA w okresie od dnia ich złożenia do upływu okresu 6 miesięcy licząc od dnia pierwszego notowania
instrumentów finansowych Spółki w Alternatywnym Systemie Obrotu (rynek NewConnect), nie dłużej jednak
niż do dnia wprowadzenia tych akcji do obrotu na rynku regulowanym Giełdy Papierów Wartościowych w
Warszawie S.A., nie obciążą, nie zastawią, nie zbędą ani w inny sposób nie przeniosą własności, jak również nie
zobowiążą się do dokonania takich czynności, co do całości lub części objętych przedmiotowym zobowiązaniem
akcji, w żaden sposób, na rzecz jakiejkolwiek osoby, chyba że zgodę na taką czynność wyrazi Zarząd Spółki.
Nie będzie stanowić złamania zapisów niniejszego zobowiązania zbycie lub przeniesienie własności akcji serii B
w formie transakcji pakietowej, transakcji pozasesyjnej, zlecenia typu cross, umowy cywilnoprawnej, lub
zobowiązanie się do dokonania takich czynności, na rzecz jakiejkolwiek osoby, jeżeli druga strona czynności
określonej powyżej zobowiąże się do przestrzegania warunków niniejszego zobowiązania, o czym poinformuje
pisemnie Zarząd Sp
AKCJI C jest 350tys po 50gr
b,1.027000 po 10gr
a-37944444 razem 5.171444 milionow
To dla tych co nie czytaja dokumenu informacyjnego a sie tylko wymadrzaja
jak to nie urośnie jutro ani pojutrze ani w kolejne dni, to chyba zwariuje :p Wszyscy wróżą wzrosty więc bez grubego zasysania to będzie zwała jakich mało niestety
Dnia 2012-12-06 o godz. 19:52 ~awe napisał(a):
> a ty bucu i tutaj naciągasz leszczy. Mało ci ciulu niemyty,
> że zrobiłeś w jajo ludzi na Mgames?
kogo zrobiłem w jajo de.bilu? kogo pytam się? firma upadła czy naganiałem na bankruta? odpowiedz śmieciu? jeśli przez klika sesji MGS będzie w boczniku to należy płakać? co za bezczelny gówniarz z ciebie
dla gorących głów...
razem z pda jest prawie 9 mln akcji...
spółka ma przychód 1,4 mln rocznie ...przy obecnej cenie kapitalizacja wyniesie 5,5 mln...
spółka nie ma zysków w tym roku (spadek w stosunku do poprzedniego roku)...
przychody za 2012 są identyczne jak w 2011 (nie rosną)
aby uzasadnić obecną wycenę zysk netto z działalności operacyjnej powinien wynosić 0,5 mln...przy tych przychodach i braku wzrostu jest to niewykonalne zwyczajnie...
spółka ma szansę na zysk za 2 lata na poziomie 200 tyś zł.
akcje są na dzisiaj warte nie więcej jak 0,15 -0,20
Dnia 2012-12-06 o godz. 21:21 ~lukas8i8 napisał(a):
> akcji jest 5 mln a nie 9 ale zgadza sie drogo jest z rana
> jednak powinna byc podbitka pod dalsze wywalanie
Ustawcie się już naganiacze na 10 gr... Co będziecie przepłacać ...
jasne, sorki, pomyliłem z głosami na WZA....
czyli docelowo 0,25-0,30...
jak ruszą z kopyta to może zatrzyma się w przedziale 0,30-0,35...muszą jednak podać prognozy...kiedy inwestycja z emisji ma szansę się zwracać i w jakiej wysokości...
jak na razie, nawet najmniejszy popyt jest zasypywany. To ze w zapisach bylo po 0,50zl nic nie znaczy, ile spolek chodzi w cenie 20% ceny emisyjnej. Z 0,20zl na 0,60zl tez masz 300%
Dnia 2012-12-07 o godz. 12:24 ~rob napisał(a):
> nie wiem czemu porównujesz mg z ari, jezeli tak to mg od
> debiutu spadło z 2 do 20 paru groszy. W takim razie mozna
> się ustawiać w granicach 15-20 gr
Dnia 2012-12-07 o godz. 12:24 ~rob napisał(a):
> nie wiem czemu porównujesz mg z ari, jezeli tak to mg od
> debiutu spadło z 2 do 20 paru groszy. W takim razie mozna
> się ustawiać w granicach 15-20 gr
A ty wiesz jakkie MGM mial na mysli moim zdaniem MGMsystem
masz rację rynek za nieciekawie się prezentuje jak to zazwyczaj w poniedziałki, ale ja wychaczyłem Digate i myślę, że na niej może być szybki zysk dziś, a odnośnie ari to nie spadł do 0,40-041 tak jak to przewidywałem jednakże nadal uważam, że musi trochę jeszcze spaść zanim zaczną się u niego wzrosty
Dnia 2012-12-10 o godz. 11:37 ~to ja napisał(a):
> ślicznie dobrze wam idzie, ale prosiłbym o jeszcze
> minimalny spadek, a później to już mnie nie obchodzi
> możecie iść nawet na 0,78
a po ile chciałbyś kupić co ? miałeś na to dwie sesje