jw. uważam że nadszedł czas na podbieranie papiera, nie będę się rozwodził dlaczego. Kto chce to skorzysta z rady, pamiętajcie tylko o postawieniu SL...
hahahha niezle....czas na zakupy bedzie jak spadnie w ok 3zl ,a to sie moze stac baaardzo szybko.zalatwia sprawe klifu i nie bedzie pod co grac....najlepsze jest to ze w kraju wskazniki leca na leb na szyje a tu hossa panie....rozbieznosci nie beda trwaly bez konca!
To powinno już dawno zdechnąć,dziw człowieka bierze że takie stare,przegniłe,spróchniałe,dygoczące ze zgryzoty i rozchorowane jednostki jak skotan jeszcze zipią.Gdyby przyznawać medal za najbardziej dziadoską spółkę na gpw,skotan byłby bezwzględnym zdobywcą.
. my z radości narzekamy że w miejscu się taplamy .ileż to można tą szopę zwaną drożdżownia wykańczać ? już autostrady kończą ,metro a tu zasrany chlewik nie mogą ukończyć .
Witaj LOGIC
Wróciłeś jakbyś powstał z popiołów.
Słuchaj no ciole jeden gdzie jest ten kurs wieszczony przez ciebie 100zł ,a może i więcej.
Drugim kretynem podobnym do Ciebie i wspierającym twoje idiotyzmy był słynny
MACIEJ z KRAKOWA.
Uważajcie chłopaki bo jak ostatnio Logic wieszczył wzrost kursu to ten leciał na pysk.
Logik odpieprz się od tego papiera.Jesteś albo kopnięty,albo skretyniały.Wiem wracając
na ten post bo albo byłeś napity i to mocarnie napity,albo znów nie mając akcji skotana
chcesz narobić zamieszania na tym badziewiu.Spieprzaj i nie truj dupy.Jak tak ma wzrosnąć
to kup i wygrywaj śmieszności ty moje.
siem11
PS chłopcy na skotanie cię nie pamiętają.Ja pamiętam i wiem,że sadzisz kompletne
dyrdymały.
Dnia 2012-12-05 o godz. 15:49 ~Logic napisał(a):
> jw. uważam że nadszedł czas na podbieranie papiera, nie
> będę się rozwodził dlaczego. Kto chce to skorzysta z rady,
> pamiętajcie tylko o postawieniu SL...
A moze jednak pofatygowal by sie kolega i podal jakies uzasadnienie.
Krysztalowa kula ?
Intuicja ?