Zaczynam myśleć podobnie. Inwestor, który się ujawnił po przekroczeniu 5%, jeżeli ma na zbieranie dużo czasu, to może robić to po 0.20-0.25 pln, a nie na poziomach powyżej 0,30 pln. Nawet powinien zejść poniżej 0.20 pln.
Nie widać by mu się spieszyło. Skubie pomału to co mu ulica daje, a ona zawsze będzie dawała. Raz mniej raz więcej.
A co jest wyjątkowego w tym papierku? Kreski dalej pokazują trend wzrostowy?
Gdyby nie 2 akcje, to mamy -20% i dolne widły nie na 0.16 tylko 0.13 i kolejne spadki.
wawa jak dla Ciebie coś co było niedawno po 8 gr a obecnie jest w cenie dwukrotnie wyższej oznacza że jest w trendzie spadkowym to ja ma dla ciebie dobra radę-przestań bawić się na GPW
Jeżeli spadnie do 0,08 to dopiero zacznie się trend spadkowy, to jest twoja znajomość giełdy. A może to co widać to lekka korekta, jak twierdziłeś.
Na GKS Katowice też miała być 1,00 pln, a spadło i kiszonka.
Tutaj też będzie kiszonka i tego nie zmienisz swoimi wykresami.
rewelacyjne kreski wszystkie wskaźniki na ziemi i niebie mówią kupuj, więc dlaczego nikt nie kupuje? ano właśnie dlatego co wyżej napisał to jest NC a nie GPW tutaj AT można schować w kieszeń
wiesz... najpierw jest gleba, potem totalna gleba, a potem 3 kg mułu jak zwał tak zwał, są odległe progi, zerowy obrót, jak ktoś by się chciał wywalić, a widać skoczków coraz więcej to zbije w jeden dzień o podwójne widły raptem kilka K szt.
tak się niestety dzieje z bezobrotowcami i nie ma co gdybać bo dopóki tu nie będzie konkretnego info, a się na to niestety nie zanosi, nic się nie stanie
oczywiście to tylko moje skromne zdanie...
po co mam wywalać ? zauważ że nie naganiam ani na spadki ani na wzrosty, moje komentarze są neutralne opisują wyłącznie to co się dzieje, ale raczej nie dzieje