• DO WSZYSTKICH UBRANYCH Autor: ~mam i nie sprzedam [93.105.133.*]
    TERAZ TEN GNIOT KOSZTUJE O,5 GROSZA CZY KTOŚ UWIERZY CIEKAWE ILE JESZCZE MORZE SPAŚĆ A SWOJĄ DROGĄ TO BYŁO ŚWIETNE POSUNIĘCIE Z 2 GR SPLIT NA DWA ZŁ0TE,NIE BYŁO SPRZEDAŻY PO JEDEN DWA GR A TAK ZROBILI ZJAZD DO 0,5 GROSZA BRAWO PANIE PREZESIE ,PREZIU KOCHANY / JESTEM 40 TYS W PLECY PROPONUJE PREZIA CERABUDU NA PREMIERA /PROSZĘ O GŁOSOWANIE/ JEDEN WŁOS Z TEJ MĄDREJ GŁOWY PRZESZCZEPIĆ TO O ILE CZŁOWIEK BYŁBY MĄDRZEJSZY A TAK NAPRAWDĘ TO MYŚLĘ ŻE KTOŚ MU TĄ GŁOWĘ W KOŃCU URWIE
  • Re: DO WSZYSTKICH UBRANYCH Autor: ~zenit73 [46.149.150.*]
    Ja tu na tym copie jestem od 2010 roku, wiec tez mam w uj straty. Dalem sie ubrac niejakiemu BANKIEROWI
    Wiem ze tu ludzie potracili majatki - wiem to dobrze :(
  • Re: DO WSZYSTKICH UBRANYCH Autor: ~mis [83.27.205.*]
    Kupuj jak wszyscy sprzedają, sprzedawaj jak wszyscy kupują - to stara maksyma giełdowa ( i nie tylko). Tutaj moim zdaniem odkujesz straty z przeszłości... Tylko nie chcą sprzedawać.
    Chcialbym w to wierzyc co piszesz, ale juz dawno stracilem nadzieje.
    Z reszta nie jestem sam z moimi obawami.
    Tutaj sa ludziska co maja srednia liczac na stare akcje po 0,40, 0,30 groszy
    Takiej ceny czyli 40,30zl juz tu nie zobaczymy nigdy
    Pozdrawiam
  • Re: DO WSZYSTKICH UBRANYCH Autor: ~mis [83.7.91.*]
    Pewnie masz rację. Takiej ceny to już tu chyba nie będzie. Ale jesteśmy tu i teraz. gdyby zacząć historię od teraz - to jest szansa na niezły zarobek. Oczywiście szansa, nie pewność. Tej nigdy na giełdzie nie ma. Ale niewątpliwie to jest czas na kupno.
  • Re: DO WSZYSTKICH UBRANYCH Autor: ~jag [77.46.30.*]
    a dlaczego ten gniot dzis tak leci na pysk???co jest przyczyna/
    na tej spolce wyraznie w chu... leca od samego poczatku notowan z 2009 roku
    To jest naprawde spolka dno !!!
    Ale faktem jest ze teraz jest czas na kupno, lub dla bardzo odwaznych - czas na usrednianie.
    Z moja srednia to moze za 20 lat wyjde na prosta hahahaha - k... zalosne :(
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.