TERAZ TEN GNIOT KOSZTUJE O,5 GROSZA CZY KTOŚ UWIERZY CIEKAWE ILE JESZCZE MORZE SPAŚĆ A SWOJĄ DROGĄ TO BYŁO ŚWIETNE POSUNIĘCIE Z 2 GR SPLIT NA DWA ZŁ0TE,NIE BYŁO SPRZEDAŻY PO JEDEN DWA GR A TAK ZROBILI ZJAZD DO 0,5 GROSZA BRAWO PANIE PREZESIE ,PREZIU KOCHANY / JESTEM 40 TYS W PLECY PROPONUJE PREZIA CERABUDU NA PREMIERA /PROSZĘ O GŁOSOWANIE/ JEDEN WŁOS Z TEJ MĄDREJ GŁOWY PRZESZCZEPIĆ TO O ILE CZŁOWIEK BYŁBY MĄDRZEJSZY A TAK NAPRAWDĘ TO MYŚLĘ ŻE KTOŚ MU TĄ GŁOWĘ W KOŃCU URWIE
Ja tu na tym copie jestem od 2010 roku, wiec tez mam w uj straty. Dalem sie ubrac niejakiemu BANKIEROWI
Wiem ze tu ludzie potracili majatki - wiem to dobrze :(
Kupuj jak wszyscy sprzedają, sprzedawaj jak wszyscy kupują - to stara maksyma giełdowa ( i nie tylko). Tutaj moim zdaniem odkujesz straty z przeszłości... Tylko nie chcą sprzedawać.
Chcialbym w to wierzyc co piszesz, ale juz dawno stracilem nadzieje.
Z reszta nie jestem sam z moimi obawami.
Tutaj sa ludziska co maja srednia liczac na stare akcje po 0,40, 0,30 groszy
Takiej ceny czyli 40,30zl juz tu nie zobaczymy nigdy
Pozdrawiam
Pewnie masz rację. Takiej ceny to już tu chyba nie będzie. Ale jesteśmy tu i teraz. gdyby zacząć historię od teraz - to jest szansa na niezły zarobek. Oczywiście szansa, nie pewność. Tej nigdy na giełdzie nie ma. Ale niewątpliwie to jest czas na kupno.
na tej spolce wyraznie w chu... leca od samego poczatku notowan z 2009 roku
To jest naprawde spolka dno !!!
Ale faktem jest ze teraz jest czas na kupno, lub dla bardzo odwaznych - czas na usrednianie.
Z moja srednia to moze za 20 lat wyjde na prosta hahahaha - k... zalosne :(