• do ala Autor: ~artudit [79.189.194.*]
    panskie naganianie to juz jakis obled dokupilem licze po sesji na dobre info i jutro w gore to juz szczyt naiwnosci podobnie myslalo sporo inwestorow w 1994 w marcu jak wszystko sie walilo na os i rs a ci kupowali np universal bo juz tyle spadl i liczyli na dobre infa wszystko sie podzielilo przez 4 cala masa niedouczonych bankrutow obrazilo sie i mowilo ze gielda to oszustwo i takie tam i panskie wpisy przypomnialy mi tamte czasy na gpw gdzie kazdy byl najmadrzejszy i liczyl na cud a wtedy o cud bylo latwiej bo spolek bylo kilkanascie i jak rosly to wszystkie
  • Re: do ala Autor: ~18 PLN [37.209.145.*]
    Większość akcjonariuszy kupowała w przedziale 50 PLN - 18 PLN
    W przedziale 0,8 PLN -2,5 PLN to zaledwie 5 do 10 % akcji.
    Zobacz na wartość księgową po przeszacowaniu i odpisach.
    Pozatym dwóch inwestorów finansowych którzy znają wartość nieruchomości w firmie.
    Wystarczy jedną bardziej znaczącą nieruchomość sprzedać i po problemach.
    PS
    No i kontynuacja NWZA z planem naprawczym.
  • Re: do ala Autor: ~artudit [83.22.245.*]
    oczywiscie a ktora to nieruchomosc jest do sprzedania za 300 mln nie rozsmieszaj mnie
  • Re: do ala Autor: ~al [83.26.77.*]
    bardzo subiektywnie oceniasz sytuacje, zobaczymy co to bedzie - ja dzis kupilem po 2.7x.
  • Re: do ala Autor: ~observer [79.191.220.*]
    Gdyby to było takie proste, zebranie nie zostałoby przerwane.
  • Re: do ala Autor: ~obserwator [89.151.40.*]
    a gdybys zadzwonil dlaczego bylo przerwane to bys wiedzial ze zeby cokolwiek uchwalic rada musi sie skladac z 5 czlonkow , a bylo 3 wiec najpierw powolali 2 nowych zreszta nie byle kogo i dlatego wszystkie inne uchwaly beda podjete w drugiej czesci walnego 20 grudnia tyle w temacie kto glupi niech sprzedaje teraz ale za dwa tygodnie bedzie zalowal
  • Re: do ala Autor: ~observer [79.191.220.*]
    Uchwały podejmuje zgromadzenie akcjonariuszy, a nie rada nadzorcza.
[x]
ALTERCO -50,00% 0,02 2016-05-23 15:17:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.