04.12. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący z plikiem 105/2012
Zarządca masy upadłości Alterco S.A. w upadłości układowej (Emitent) informuje, że Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie ALTERCO S.A. w upadłości układowej w dniu 03 grudnia 2012 roku podjęło uchwałę porządkową (Uchwała) w sprawie zarządzenia przerwy w obradach Walnego Zgromadzenia.
Zgodnie z Uchwałą wznowienie obrad Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia ALTERCO S.A. w upadłości układowej nastąpi 20 grudnia 2012 roku o godzinie 11.00.
Do chwili ogłoszenia przerwy w obradach Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie podjęło uchwały, których treść - wraz z określeniem liczby akcji, z których oddano ważne głosy, oraz procentowym udziałem tych akcji w kapitale zakładowym, z łączną liczbą ważnych głosów, w tym liczbą głosów za, przeciw i wstrzymujących się, a także informacjami na temat sprzeciwów zgłoszonych przez Pełnomocnika jednego z Akcjonariuszy do poszczególnych uchwał - jest podana w załączniku do niniejszego raportu.
Emitent informuje także, że nie odstąpiono od rozpatrzenia któregokolwiek z punktów planowanego porządku obrad, natomiast Uchwałą nr 3/2012 z 03.12.2012 r. uchwalono zmianę kolejności rozpatrywania spraw.
Podstawa prawna: § 38 ust. 1 pkt. 4 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz. U. z dnia 28 lutego 2009 r.).
Więcej na: biznes.pap.pl i biznes.pap.pl/espi
Dnia 2012-12-04 o godz. 11:10 ~artudit napisał(a):
> alez ty alter masz refleks i potrafisz wkleic nono
duzo straciles? po Twoich wpisac widac ze boli? Nie zdazyles wyjsc po pieknych wzrostach? Nikt kto zarobil raczej sie tu tak nie pieni. Przykro to wyglada panie atudit - nowy na gpw? nie przejmuj sie rynek jest nie dla wszystkich.
buahahaha
obroty mizerne w porównaniu ze wzrostowymi
kurs pięknie odbił się od 2,63 i teraz będzie rosnąć :)
Jeszcze będziecie wskakiwać - Święta tuż tuż :)
wskoczylem na dolku i nie wiem czy juz nie wyskakiwac, slabo to wyglada brakuje sily aczkolwiek mam nadzieje ze bedzie roslo a ogolnie plan na styczen 2cyfrowy
panie al bardzo nowy od 93roku zaledwie a wyzej takiego smiecia to mogl kupic tylko taki medrzec jak pan i sie wcale nie pienie tylko bawie patrzac na tutejszych mistrzow co bredza cos o inwestorach 2 duzych i podobne glupoty ja tu 2 obroty na dt zrobilem oba z zyskiem i na razie nie tykam chociaz po dzisiejszych spadkach lekko mnie korci ale to raczej wodospad i jutro tez bedzie taniej