wiem..wiem...zaklinam rzeczywistość ale podziele sie myslami
krótko i na temat co do arkusza))))
kto to wyprzedaje w tych cenach i dlaczego - nie wiem - ale wiem że to niemożliwe by ulica odbierała te akcje z arkusza bo po co by miała kupować tak drogo jak codziennie taniej?
po drugie - dlaczego mamy z lewej po nascie czy dziesiat kilo w arkuszu powyżej dolnych wideł?przecież ten kupujący by się mogl spodziewać ze mu poleją i kupi kupę makulatury...ale nie on tam jest i czeka...powyzej wideł - nielogiczne jak dla mnie
wiec o co kaman? nie wiem, moze to totalna bzdura ale jak dla mnie ten z lewej i ten z prawej to jedna drużyna, a jesli nawet nie, to ci Panowie się dobrze znają)))))
moze sie myle, moze nie...jaja mam twarde...poczekam co Panowie zmalują i może zostanę sam na tym tonącym okręcie))))((((((
pzdr
Żeby się czasem nie okazało, że tutaj będzie jak z Inventi.
Krew się leje dzień w dzień, ale ktoś to odbiera.
Wszystko możliwe, nie takie cuda ten rynek widział.
Przymierzam się do odkupienia jakiegoś pakietu niżej lub byćmoże nawet wyżej, ale coś musi zacząć się dziać tutaj. Teraz to kicha i marazm.
Sa dwie wersje tego.Albo ktos poprostu nagania na kupno tymi pakietami.Albo stoja poto w stagnacji aby ulica wysypala papierek znudzona brakiem ruchow jak juz co niektorzy tutaj.Bo mozna bylo sie wkurzyc takim spadkiem i teraz stagnacja.ktos odbierze papier i znowu jazda. Ja tez narazie czekam na jakies ruchy tylko tu problem jest taki ze jak przestana stawiac na S ukryte i zrobia odpal to pierwsze akcje bedzie mozna tak naprawde znowu zlapac kolo 2 zl
macie rację, czas pokaże co sie wydarzy
jeszcze raz powtarzam ja zapominam ze mam tego troche
a co bedzie to bedzie, ale nie ukrywam ze czekam na Mikolaja, w koncu zona lubi prezenty)
robią loty dalej
tylko w tej swojej teorii spiskowej dalej mi cos nie pasi
ano to, ze jak batony staly ciut wyzej powyzej widel dwa czy trzy dni temu to nikt nie sypal...
jak batonow ni ma to nagle sypacz widzac pusty arkusz podaje na tacy, a wszystko to powyzej widel
nie mam kasy, moze szkoda, moze nie ale ja bym sie tu jeszcze pobawil
i albo to by byla masakra albo mikolajek
jestem upierdliwy ale zrobili z zony tyłka popychacz...bidna babka
Taka sam historia jak ongis na Adastra,
Pewnie szarpnie troche w gore w przyszlym tygodniu i dalej marazm na tych poziomach.
A ta babke to wszystko co powyzej 10gr pasi.
witam
no to brnę dalej w tej swojej teorii spiskowej
dzisiejsze obroty są w dzisiejszym rozważaniu kluczem - to jak na ta spółkę mega obroty
cóż jeśli założyc że ten ostatni zjazd sie odbywał w dużej mierze na handlu Panów i wewnetrzej przewalance papiera - oczywiście ulica skubnęła trochę - to chyba wielu z tych co kupowali ostatnio między 1a2 zeta oddało już pokornie swoje papierki w trakcie zjazdu
jesli tak to teraz w arkuszu będzie się robiło coraz puściej - z prawej oczywiście - bo Panowie zrobili co swoje
nie wiem czu beda ciagnąć wozek tak jak dzisiaj, nie wiem co postawią z lewej ale niewątpliwie ulica w wiekszosci stąd pouciekała i jesli tylko beda chcieli to moga to znowu wyciagnąć sporo wyżej
zobaczymy co zrobią, czy dzisiaj to była tylko podpucha pod dalsze wywalanie ale myślę że jednak ŻONA sie wkurzyła)))))))
nie bedę się mądrzył...bo moja makulayura zakopana obok babci i dziadka w ogródku, ziemia skuta mrozem i ja im cholera teraz nie mogę oddać...muszę poczekać na słoneczko)))))
Zbedna filozofia. Wystarczy przeanalizowac calohistoryczny wykres.
ktos sie tu bawi srednio co miesiac-poltora.Kupuje za stala kwote jak schodzi ponizej 60gr potem na malejacych obrotach pompka w okolice 2zl.
Pytanie zasadnicze - jak dlugo bedzie znajdowal chetnych do kupowania po 2zl.
Kropka.
NCIndex szoruje po historycznych dnach, rynek glowny staje sie coraz ciekawszy pomimo ze sam indeks WIG dobija 50000pkt.