hehe co za bzdury niech wywalają ja odkupujechłopaki własnie na tych nizszych poziomach ;-) , jak naiwnie ktos oddaje liczac że zarobi wiecej gdzie indziej prosze bardzo ;_)
to super że odkupujesz wiesz że robisz dobrze ja sie obkupiłem na dużo niższych poziomach ale tacy co Tobie oddaja po tym kursie mnie osobiście wku........
pozdrawiam
hehe na nizszych tez mam sporo, zyski inwestue tutaj bo nadal fajna cena jest -jak by na to nie spojrzeć to sie zarobi zważywszy że fundamnęty bardzo mocne a ja na tym przedewszystkim bazuje a wyniki finansowe zachęcają i bedą nadal zachecały zważywszy na pewne posuniecia w UE pozdr
jeżeli moge się wtrącic do waszego dialogo taką spóką napewno jest ZAMET, dywidenda duże zyski, nowe kontrakty zwłaszcza NORWEGOWIE dużo kupują. Jestem w tej spółce od roku, co prawda kurs ostatnio skoczył do góry(tutaj w gre też może wchodzić przejecie). Ropczyce mam też od poziomu ok.13 zł( tutaj niedługo bedzie bardzo przyjemnie. Godna polecenia jest tez WASKO, chociaż własnie wczoraj ją sprzedałem.