kurs wspina się w górę od kilku miesięcy
po procesie zmiany ukierunkowali sie w stronę aplikacji mobilnych
w chwili obecnej zaczynająspływaćkontrakty
myślę , że da tu się zarobić lepsze pieniadze w długim terminie
Wydaje mi się że to jedna z nielicznych spółek które za pare lat będą warte pare set milionów i będą na parkiecie głównym tak jak LPP w 2000 r kosztował 49pln dziś kosztuje ponad 4000pln , tylko ludziska chcą w tydzień zarobić tysiące %
ja z weedo jestem juz dłużej i nie zamierzam realizować zysku już teraz .
największą wadą/zaleta jest płynność na weedo i przy takim freefloacie mozna tu robic cuda ! wystarczy że mocne łapki przytrzymają akcje i może tu byc 20, 30 zł za akcję ;)
wystarczy że wejdzie tu ktoś z większym kapitałem / tak naprawde to nie potrzeba aż tak wiele ;) /
taka 'pompka' może iść w parze z pozytywnymi infami ze spółki
Raczej poslucham spekulan24 i poczekam z wejściem przy 5, 6 zł. Ma facet dobre strategie na walutach i indeksach, a ruchy na spółkach prawie co do grosza podaje. Dzisiaj zmiazdzyl wszystko i wszystkich z ruchem na dax. Na mailu sensownie napisał co sądzi o weedo i akcjonariacie. Interesuje się nim makler z niemieckiego DB, więc musi być dobry w tym co robi.
Pracuje w DM DB i nic o zainteresowaniu spekulantem nie słyszałem A jeśli coś tam się miałoby dziać to wiedziałbym o tym .
co do Weedo to z muła ma szanse na udział w pardobickiej Pytanie czy starczy determinacji głównemu udziałowcowi w kontynuowaniu restrukturyzacji.
Przyglądamy się tej i podobnym spółką od pewnego czasu bo w czasach hossy to będą liderzy ....
pracowałbyś w niemieckim oddziale to byś wiedział - jasno i wyraźnie napisał "niemieckim" :-) jak widać maklerzy z polskiego db do zbyt spostrzegawczych nie należą
Podaj nr licencji maklerskiej.
Zainteresowanie ze strony DB w Niemczech jest, najwidoczniej nie widzą potrzeby informowania swoich "kolegów" z Polski. Z resztą po co mieliby Ciebie informować ?