A kto ci przebije ::))) Masz 500 tys.zł to przebijesz na 2 dni ::))) . Póżniej te bandy maklerów i tak sprowadzą do swojego poziomu. Przyblokują i jeszcze wykończą finansowo i psychicznie. Na jakiej ty giełdzie jesteś ?? Wszystkie twoje zlecenia idą przez biura maklerskie,a oni przekazują na giełdę.Zauważ ,że wszystko wiedzą co zrobisz i trzymają ciebie w garści .. Lepiej daj teraz spokój z tą giełdą.
Załapać się można w każdej chwili. Cenię wyniki i fundamenty tej spólki i wielu innych.Widzę co w (na ) tej szulerni się wyprawia i dziękuję udziału nie biorę. To są dobre czasy na akumulację,tylko trzeba założyć termin 10 lat ::)))?
z doswiadczenia wiem ze okres 10 lat na pewno ni wchodzi w gre 2, 3 lata wg mnie to realna perspektywa inwestycji , jestem na giełdzie albo jak nazywasz w tym kasynie ładnych pare latek i chyba wiem co piszę
Jestem 20 i jeszcze do tego + i przeraża mnie to co wyprawia się tu teraz ! A zupełnie mam pietra< bo Sobol jakiś nowy system transakcyjny ma zainstalować
Tak poważniej,to Zamet jest na mojej liście. Trochę żałuję,że nie miałem akcji Famuru gdy upubliczniali Zamet. Byłem mocno zaangazowany w Fasing i odpuściłem. Teraz to Patentus akumuluję, ale Zamet tez trzeba mieć choć trochę.
sa wyjatki , takim wyjatkiem wg mnie jest zamet ,za duzo argumentów przemawia za ,jest wszystko gotówka dywidenda regularne zyski i całkiem realna perspektywa ze ktos z branzy przejmie to od funduszu ale to juz póki co czysta fantazja chociaz czy taka całkiem bez podstawna ?.
Dokładnie nie analizowałem ,akcjonariatu i nie wiem kto tu jest u steru. Zwróciłem uwagę na te elementy konstrukcyjne do platform dla Norwegów, ale tak jak mówię odpusciłem ,ale jest w moich zapiskach .