• nowy tydzien Autor: ~mis 12 [37.108.81.*]
    Co bedzie w nowym tygodniu jestem bardzo ciekaw ,
    co do piatku to jest kilka wyjasnien
    1 cielsko sie odbilo , jak to bywa
    2 cos sie dzieje , dobrego
    3 cos sie bedzie dziac
    4 ktos sie nabral , ze cos sie bedzie dziac ( rozne chodza po rynku informacje jak te o licznych kontraktach )

to przykre ale prawdopodobnie jest to pkt 4 mimo , ze bysmy chcieli inaczej

po mojemu jutro jeszcze pewnie podbitka do 84 i potem zjazd od nowa do niewiadomo ile i znowu wpisy o prokuraturze itp.

ja na ten tydzien obstawiam 07 ale tym razem nagrody nie ma bo sie boje ze sam ja zgarne,

bardzo bym chcial by bylo inaczej , jak ktos cos wie to niech moze napisze
  • Re: nowy tydzien Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    po mojemu jutro jeszcze pewnie podbitka do
    > 84 i potem zjazd od nowa do niewiadomo ile i znowu wpisy o
    > prokuraturze itp.

Że się tak przewrotnie spytam - czemu akurat 84? Czyżbyś przywiązywał na tej karuzeli jakąkolwiek wagę do techniki?
  • Re: nowy tydzien Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    11...10... zaczynamy kodowanie? Zawsze się zastanawiałem, jak można im się w te sygnały wbić i nadać swój fałszywy :)
  • Re: nowy tydzien Autor: ~mis 12 [37.108.128.*]
    mialem na mysli okolo , mysle ze bedziemy teraz sie bujac 07 - 084 okolo , dopoki cos nie wyplynie , prawda lub falsz
    prawda czyli dobry komunikat pod ktory ktos kupuje
    falsz czyli zda sobie sprawe ze sie nabral i odda z powrotem w rynek
    a to potrwa pewnie kilka dni
  • Re: nowy tydzien Autor: ~1 3 2 8 . [83.7.76.*]
    RB_ASO: Zawiadomienie od Członka Rady Nadzorczej
    Data: 2012-12-03

Firma: ATON-HT SPÓŁKA AKCYJNA

Spis tresci:
    1. RAPORT BIEŻĄCY
    2. MESSAGE (ENGLISH VERSION)
    3. INFORMACJE O PODMIOCIE
    4. PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
    Spis zalacznikow:
    Nie znaleziono zalacznikow.
    Nazwa arkusza: RAPORT BIEŻĄCY

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 27 / 2012
    Data sporządzenia: 2012-12-03
    Skrócona nazwa emitenta
    ATON-HT S.A.
    Temat
    Zawiadomienie od Członka Rady Nadzorczej
    Podstawa prawna
    Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
    Treść raportu:
    Zarząd spółki ATON-HT S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Spółka") informuje, że w dniu 1 grudnia 2012 roku otrzymał od Członka Rady Nadzorczej ATON-HT S.A., zawiadomienie dotyczące sprzedaży akcji Spółki.
    Zgodnie z treścią otrzymanego zawiadomienia transakcje sprzedaży akcji zostały dokonane w dniu 28 listopada 2012 roku, odpowiednio 8 161 sztuk akcji na okaziciela Spółki po cenie sprzedaży wynoszącej 0,80 zł.
    Transakcje zbycia akcji Spółki nastąpiły w formie transakcji sesyjnych zwykłych w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect.
    Osoba dokonująca zawiadomienia nie wyraziła zgody na publikację danych osobowych.
    kurcze , dwa ostatnie komunikaty sa o sprzedazy z tego samego dnia , to chyba znaczy ze sa to dwa rozne czlonki , to nie jest najlepiej
  • Re: nowy tydzien Autor: ~admin [91.94.254.*]
    ja tam wiem ze osoba ktora zasiada w radzie nadzorczej nie powinna byc tak aktywna na forum tej spolki a tym bardziej zgrywac proroka i okreslac poziomy dla kolegow ktorzy ostro pogrywaja akcjami

Prawda panie J......ski? :)))
  • Re: nowy tydzien Autor: ~qqq [89.191.152.*]
    podciageli teraz sypia na nowo
  • Re: nowy tydzien Autor: ~mintaj [89.67.152.*]
    możesz rozwinąć to nazwisko? Stosunkowo łatwo sprawdzi się powiązania kto i z kim...
    moze bys qqq zaczal juz podbierac gdzies na dole , moze juz czas?
  • Re: nowy tydzien Autor: ~mintaj [89.67.152.*]
    no chłopacy przerzućcie między kontami te 25.000 po chwili miś napisze że jednak dalej sypią i łatwo zjedziecie na 65 groszy.
    Na co czekacie?
  • Re: nowy tydzien Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Jest coś na rzeczy. Ale każdą taką operację mozna odtworzyć i przypisać konkretnej osobe. To jest łatwiejsze niz sprawdzenie osoby po adresie IP. W wymierze prawnym też jest łatwiejsze.
  • Re: nowy tydzien Autor: ~qqq [212.122.207.*]
    po zalamnaiu i jednodniowym odbiciu, stagnacja, czyzby do objecia tych 5 lmn akyjek po 1 zl, i wtedy puszcza kurs

a o sprzedazy cisza, pewnie zów bylo marzenie scietej glowy, no chyba ze czekaj na przyjazd gosci z bialorusi etc
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.