-Tylko jak w tytule trzeba dzwignac!!!!!!!-----8,14 i 8, 21;
ps .zawsze ciekaw jestem jaki % widzi "tysieczne"------ jutro bedzie tez b. ciekawie; pozdrawiam.------
mam!, za ślimaka.....kto-!!!! zmiany zobaczymy w poniedziałek .
a ten co siedzi teraz na Młynarskiej!! majta się w skarbonce.... a ta pusto trochę teraz wleciało....
a tam pies ujada, kość w gipsie? i bandażach!!. NIe kumam..... czaczy...... ale nie popuszczę tematu chyba że dostane kamieniem i się przewrócę, ale sam nigdy......artysta załączył płytę ale muzyka słaba....??
----kolego mily na czackiego---------0.62,063,064----------0.58,057----------0.7 itakietam na grubo-------------0.76!, 0.55; 0.53;0.052-------oj tam ,oj tam!
To zależy decyzje zawsze musisz podejmować sam, nie jestem CK aby mówić komuś co ma robić albo nie bo wszystko się może zdarzyć sam wiesz o co chodzi pewne rzeczy są nie do przewidzenia tym bardziej, że CEDC występuje na amerykańskiej giełdzie i czasami występują luki gdzie otwarcie może być dramatyczne albo na plusie tak jak to teraz miało miejsce przez ostatnie 3 sesje. CEDC w pt u nas 17:35 6,14, o 22:00 warte już 2,22$*3,09= 6,85zł, także trudno powiedzieć zawsze może być w drugą stronę. Po pierwszej sesji +10% i dokupowałem jeszcze drożej za 5,68zł co się okazało opłacało się ale ile jeszcze urośnie w takim krótkim czasie i czy w ogóle to Ci nie powiem bo nie wiem ;- ) .
Mariusz Patrowicz na obiedzie z Milerem w Sejmie fotki link
http://www.sld.org.pl/aktualnosci/3831-bylo_bardzo_milo_juz_po_obiedzie_zlicytowanym_na_rzecz_wosp.html
Mariusz Patrowicz
Leszek Miller
Aleksander Kwaśniewski
Wojciech Hetkowski
Donald Tusk
--kol.pxm--tam to co mozna bylo ugrac(juz histor);przygladam sie tylko-jest na grubych kreskach-wsp dla 1rocznej/7mies----aktualnie0.58 jest 0.51nizej masz 2let 0.46; ze wsp0.4; 3.3letn -0.35zewsp0.24------tvn-opuscil-po 10.xx!