Wielu zastanawia się nad pakietówkami po 0,22 PLN - dlaczego poszlo tak tanio. Chciałem tylko zwrócić uwagę na fakt, że 30 listopada Alior Bank został nowym animatorem dla spółki. Musi więc z jakimś zasobem rozpocząć swą działalność. Mimo, że formalnie zaczynają od 3 grudnia, nie wykluczyłbym ich udziału w obrotach w piątek. Ale to tylko takie moje luźne przemyślenia w niedzielne południe.
Poniedziałek zapowiada sie bardzo ciekawy.
zaraz kilku sie odezwie ze jestes bezczelny bo chcesz odebrac perelki po taniosci.
Zajac pisal ze bedzie przejecie, wyznaczyl date wiec czekam.
Teraz to bedzie kupno sprzedaz az uplynnia calosc. Harcerz lepiej by nie zrobil a tak poprzez podmioty trzecie co sie wyminieja akcjami bedzie wywalanko.
No widzisz jak zdemaskowałeś ich chytry plan...
A jak wywalą już wszystko, to potem sobie dodrukują miliard akcji i dalej będą wywalac...
Wtedy kurs spadnie na 2-3 grosze i czasami będzie miał wybicia na 5-6 groszy...
A Ty wtedy siądziesz przed lusterm i będziesz się z umiłowaniem w siebie wpatrywał, podziwiał i się zastanawiał - "skąd się ta mądrośc i przebiegłośc bierze?...", a przy tym będziesz miał apogeum satysfakcji, że ci wszyscy naiwni z forum zostali wyd...mani a Ty nie.
No i oczywiście napiszesz "a nie mówiłem?".
Sorry Kopenhaga, ale właśnie taki Twój portret wyziera z Twoich postów, które można poczytac co najmniej od 2 lat (wcześniej mnie tu nie było, więc nie wiem).
Kiedyś Ci już pisałam, w ogóle nie jestes konsekwentny w tym co piszesz - niby akcji nie masz i Cię to nic nie obchodzi co będzie z IGR, ale z taką pasją (negatywną) i zacietrzewieniem się udzielasz na tym forum znając każdy najmniejszy szczególik dotyczący tej Spółki, że przeczysz sam sobie.
Cokolwiek byś tu nie wypisywał, to całokształt nadaje się na pokaźną terapię u psychologa. Żegnałeś się już z nami kilka razy (ostatnio przy odejściu JRW), ale wracasz jak bumerang i ze zdwojoną siłą atakujesz - uwierz mi - obiektywnie patrząc - to nie jest normalne.
Mimo to lubię Twoje wpisy, tylko szkoda, że nie jesteś szczery...
Byłbys dużo sympatyczniejszy, gdybys np. się przyznał, że kiedyś tu solidnie wtopiłeś i nienawidzisz wszystkiego co tu się dzieje życząc IGR jak najgorzej, albo też że trzymasz akcje i bardzo chcesz odzyskac to co straciłeś. Jeżeli prawda jest jeszcze inna, to tym bardziej Cię nie rozumiem.
Panowie i Panie nikt was nie zmusza do kupna. Podobnie jak nikt was nie zmusza do pozostawanie bez tych akcji. Każdą decyzję podejmujcie sami. Wtedy tylko wy będziecie odpowiedzialni za swój sukces lub porażkę.
Co do samej spółki:
- zrozumcie, że do tej pory spółka najpierw była zagrożona upadłością likwidacyjną i ledwo dogadała się z wierzycielami, których w pełni zaspokoiła i zapewniła sobie kolejne życie
- Igroup ostatnio był ściśle powiązany z IDM, Leszczyńskim i Abratańskim oraz ich dennymi pomysłami, które najlepiej wypaliły na Alterco, DSS i Idea TFI hi hi hi
dlatego nikt nie chciał jej ruszyć
- teraz spółka to wehikuł inwestycyjny z ponad 100 milionową tarczą podatkową, która każdemu przejmującemu podmiotowi pozwoli zaoszczędzić jej równowartość z ewentualnych podatków od wypracowanych zysków
- teraz spółka jest wolna i zarządzana przez gościa śiścle powiązanego z podmiotami telekomunikacyjnymi znanego miliardera oraz z instytucjami odpowiedzialnymi za kształt polskiej telekomunikacji
- wkrótce walne, które będzie początkiem nowego, juz bez Wojciechowskiego, IDM, Abratańskiego i Leszczyńskiego
- prezes Szprot zbiera akcje i płaci za nie lepiej niż tego samego dnia na rynku
I to wszystko każdy z was podejmie decyzję samodzielnie.
Tylko za nim to zrobicie prześledźcie historię Anti z wiosny i lata tego roku. Kropka w kropkę