• Sprzedaż Autor: ~rafax [109.231.15.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EUROMARK-POLSKA-S-A-Zawarcie-znaczacej-umowy-sprzedazy-znakow-towarowych-przez-jednostke-zalezna-2691645.html

Co o tym sądzicie? Ma szanse spółka jeszcze?
  • Re: Sprzedaż Autor: ~michael [79.191.76.*]
    jacek1978 pisał, że czeka na 50 zł., Kto wie... ;-) A tak serio, nadzieja zawsze umiera ostatnia. Szkoda mi was.
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Zgred [88.156.50.*]
    Pilnuj swojego nosa. Altruista się znalazł. Upadłość z możliwością układu i sprzedaż znaków towarowych to chyba coś więcej niż upadłość likwidacyjna, na którą zanosiło się jeszcze 24 godziny wcześniej. Zobaczymy, co na to sąd, ale o to jestem spokojny. Spółka w chwili obecnej na absolutnym kursowym dnie, a ten tutaj płacze nad losem innych. Takich to na forach na pęczki - mięczaków i cieniasów, którzy potrafią sami tylko tracić a wydaje im się, że to inni, nie oni są tymi nieszczęśnikami. Więć ochłoń.
  • Re: Sprzedaż Autor: ~michael [79.191.76.*]
    psychiczny?
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Zgred [82.160.60.*]
    A teraz po takim solidnym wywodzie weź koło i walnij się w czoło, a giełdę zostaw, bo zrobisz sobie krzywdę.
  • Re: Sprzedaż Autor: ~gosc [82.143.177.*]
    no to teraz po komunikacie z milenium w poniedzialek wywalisz wszystko co masz
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Zgred [88.156.50.*]
    Ja to nie ty, a na "ty" to tramwaj staje.
  • oj nerwowo sie robi Autor: ~ja czyli my [79.185.244.*]
    jw
  • Re: Sprzedaż Autor: ~on czyli ja [89.75.110.*]
    ze niby co, ze wzajemnie sobie pozyczaja, jeden drugiemu nie placi, to w zamian przejmuje znaki towarowe?
  • Re: Sprzedaż Autor: ~lol [89.72.201.*]
    te znaki byly zadaje sie zastawione, jeszcze prezesik bedzie mial prokuratora na karku to dlatego zarzad uciekl aby za to nie odpowiadac ;)
[x]
EUROMARK 0,00% 0,01 2013-07-26 11:19:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.