• weźcie się opamiętajcie Autor: ~maly miki [93.175.68.*]
    Weźcie się opamiętajcie, na tym forum pojawiają się takie bzdury, że zęby bolą:

1. że wysyp spowodowali członkowie RN czy zarządu - a widział ktoś ich oświadczenie o sprzedaży? odeszło dwóch członków, no i co z tego - jeden przeszedł do zarządu innej spółki.

2. że niby upadłość - a zna ktoś z was płaczących przesłanki do zainicjowania postępowania upadłościowego? Upadłość ogłasza się w stosunku do dłużnika, który stał się niewypłacalny, a dłużnika uważa się za niewypłacalnego, jeżeli nie wykonuje swoich wymagalnych zobowiązań pieniężnych. Skąd więc pojawiająca się informacja o upadłości - ktoś wie czy jakiś dłużnik złożył w sądzie wniosek, bo na razie wygląda na to, że według płaczących przesłanką do ogłoszenia upadłości jest spadek kursu. Spółka dostała latem ponad 3 mln, nie wiem jak je wydatkują, ale rozwalenie nawet tej sumy powinno im zając trochę więcej czasu niż 4 miesiące.

3. dzisiejszy obrót to 107 k - fantastyczny, nieco ponad pół procenta ...

Sami się nakręcacie, spółka również mnie mocno wqrwia, ale to nie powód, aby tracić trzeźwy osąd, wpadać w panikę i pisać pierdoły "tragedia, koniec i ch.. wie co jeszcze".
  • Re: weźcie się opamiętajcie Autor: ~niezłośliwie [93.105.6.*]
    wpisy na forum nie powodują spadku kursu akcji,czytamy,piszemy a informacji brak,
    milczą jak zaklęci,tak zdołować spółkę,Władze weźcie się opamiętajcie
  • Re: weźcie się opamiętajcie Autor: ~maly miki [93.175.68.*]
    Na to, że władze się opamiętają bym nie liczył, oni bawią się w swoją grę.
  • Re: weźcie się opamiętajcie Autor: ~bud.... [83.5.49.*]
    Miki ty się lepiej zapytaj dlaczego są takie wtopy i to
    nie od teraz a już jak podciągnięcie w górę i sru w dół
    niech szlag trafi to coś, dziadowska spółka ,tylko z kasy obrabiać
    umieją.Życzę tego samego co mnie złego spotkało.
  • Re: weźcie się opamiętajcie Autor: ~qqq [89.191.152.*]
    mały miki

a widzisz jakies pozytywne przesłanki na odwrócenie tej tendencji, owszem 107k a wczesniejnawey po 40k ale waliw dol bez opamietania i koniec

ja tam jestem zdania ze upadnie szmata

a zarzadzajacy nawet sie nie kwapia zeby cos napisac i uspokoic akcjoanriuszy pomijam fakt ze ostatni od 1,8 wali w dol i wali bez odbicia, tylko ,,ekipa,,czeka na wysyp wiec nic pozytywnego raczej sie nie wydarz

przykre ale ja spolke skreslilem

ile juz polecialo 1,8 na 68 to jakies 70%, bez odbicia?????
    to nawert bakruty odbijaja
  • Re: weźcie się opamiętajcie Autor: ~maly miki [93.175.68.*]
    qqq pamiętaj tylko, że to jest NC, a nie rynek regulowany, tu nie da się przystawić prostych szablonów z tego rynku. NC to taka raczej szulernia i my chyba o tym zapomnieliśmy inwestując w Aton (piszę to w kontekście zachowania zarządu, RN etc.).

I jeszcze jedno - czemu osoby najlepiej poinformowane tj członkowie RN (i nie piszę tu o tych co ostatnio prysnęli ze spółki) posiadający naprawdę sporo akcji nie walą ich w rynek? bo te komunikaty o sprzedaży łącznie chyba kilkudziesięciu kilo to naprawdę sporo mniej niż oni posiadają. Albo są tak uczciwi i nie chcą wykorzystywać informacji poufnych (ale wtedy wypadałoby podjąć jakieś inne kroki, celem ratowania kapitału), albo nie ma potrzeby do pilnego wywalania akcji, a cała obecna heca nie ma merytorycznego uzasadnienia,

To wszystko to oczywiście spekulacje i próba wyciągania wniosków z komunikatów lub ich braków i strzępów informacji ze spółki.
  • Re: weźcie się opamiętajcie Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    W sumie tego było raczej kilkaset niż kilkadziesiąt K, ale faktycznie w stosunku do całości niewiele. Natomiast poza RB i p. Kijanią, niewiele wiemy (przynajmniej ja) o zaangażowaniu kapitałowym pozostałych członków RN. Łomża i Łódź przyszła z teczkami pełnymi pełnomocnictw na Walne, nie z własnym pakietem akcji.
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.